ÅIF ja Wirmo yllättivät kotihalleissaan Divarissa – katso perjantain salibandytulokset

Kuva: Jarmo Jokila

SBS Wirmo juhli riehakkaasti voitettuaan tänään niukasti Loviisan Torin. Kuva: Jarmo Jokila.
SBS Wirmo juhli riehakkaasti voitettuaan tänään niukasti Loviisan Torin. Kuva: Jarmo Jokila.

Tänä viikonloppuna salibandyn pääsarjoissa pelataan runsaasti pelejä. Perjantain ratoksi pelattiin kuitenkin vain kaksi mittelöä miesten Divarissa.

Wirmon tuplakotipeliviikonloppu sai alkunsa, kun etukäteen vahvempi Loviisan Tor saapui ”puimurijengin” vieraaksi. Wirmo johti ottelua 35 minuutin kohdalla jo lukemin 5-2, mutta vierasjoukkue Tor ei antanut periksi. Lopulta loviisalaiset pääsivät maalin päähän, mutta Wirmo nappasi niukan 6-5 -kotivoiton.

Wirmon paras pistemies oli kolme maalia syöttänyt Matti Alivuotila. Kaksi maalia mieheen tekivät isäntien Antti Vuorinen, sekä Tor-puolustaja Jimmy Sved.

Sipoossa niin ikään altavastaajana peliin lähti ÅIF, joka isännöi M-Teamia. ÅIF nappasi niin ikään yllätyspisteet voittamalla ottelun lukemin 6-4. Suuressa roolissa oli jälleen kerran sipoolaisten ykkösvitja Miro Herlin, Matias Kuisma ja Atte Huovinen.

Kuisma teki hattutempun ja antoi yhden maalisyötön, Huovinen tehoili lukemat 2+1 ja Herlin syötti ÅIF-maaleista kaksi. M-Teamin maaleista kaksi teki Jarkko Aavaharju ja 1+1 -tehopisteet nakutteli Riku Reunamäki. Ottelu oli lukemissa 2-2 kahden erän jälkeen, kunnes kotijoukkue ÅIF repi 54:34 tulleen 4-3 johtomaalin jälkeen kolmessa ja puolessa minuutissa kolmen maalin johdon, mistä M-Team ei enää toipunut.

Minkään joukkueen sarjasijoitus ei muuttunut voittojen myötä, mutta tulokset nostivat Wirmoa ja ÅIF:a lähemmäs sarjan keskikastia.

Perjantain Divaritulokset:
SBS Wirmo – Loviisan Tor 6-5
ÅIF – M-Team 6-4

3 comments

  1. Ketä muita Loviisalta puuttui kuin Salminen? Vetivät kahdella ketjulla, vaikka äijiä istui filassa.