Divarit

Blackbirds voitti Maskun jatkoajalla – Hätönen maalasi ja kumarsi Mynämäellä

16.01.
2015
2 Kommenttia
4
Divarit
Otsalamput loistivat SBS Wirmon kotiottelussa. Kuva: Jarmo Jokila

Otsalamput loistivat SBS Wirmon kotiottelussa. Kuva: Jarmo Jokila

Blackbirds otti tiukkojen vaiheiden jälkeen 6-5 ja.(1-1,0-1,4-3,0-1)-jatkoaikavoiton Divarin viimeisenä taapertavasta SBS Maskusta. Voittomaalin iski Jyri Laine ajassa 61.17.

Laine iski ottelussa kaksi maalia. Blackbirdsin Joni Liikanen latoi tehot 1+1. Kotijoukkueen tehokkain oli Jani Kaksonen pistein 1+2. Blackbirds on sarjassa sijalla 11. Maskun vaikea tilanne ei ainakaan helpottunut ja joukkue jatkaa sarjan hännillä neljän pisteen voimin.

Mynämäellä SBS Wirmo isännöi LaSB:ia. Vierasjoukkue LaSB oli ottelussa vahvempi ja vei voiton lukemin 1-4 (0-0,0-3,1-1). Vieraiden Roope Kainulainen oli ottelun tehokkain ja nakutti pisteet 1+1 ottelussa.

LaSB jatkaa voiton myötä sarjakakkosena. Wirmo oli ennen ottelua sijalla yhdeksän ja tappion myötä sarjasijoitus ei muuttunut.

Ottelun alla rakennettiin pientä jännitettä Wirmon otteluennakossa, josta kerroimme tässä uutisessa. Jutussa mainittu Heikki Hätönen toimi alla olevien twiittien mukaisesti tehtyään vieraiden 0-3-maalin. Otsalamppu-kampanja toi katsomoon kaikkiaan 421 katsojaa.

Jarmo Jokilan ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
hessu otsalamppu
16/01/2015
Puolivaloilla kaks pinnaa hei Aeuremaara!
katsoja
17/01/2015
Hieno peli myös maskun ja keravalaisten kohtaaminen. Hieno tunnelma.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.