Liigat

Classicin nuori tähti flunssan kourista cup-finaalin sankariksi – ”Torstaina olin vielä sänkykunnossa”

25.01.
2015
0 Kommenttia
7
Liigat
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Naisten Suomen Cupin ottelun ehdoton hahmo oli Classicin Alisa Pöllänen. Pöllänen iski hattutempun ja oli vahvassa iskussa msekä puolustuksessa että hyökkäyspäässä.

Pölläsen suoritus oli melkoinen siihen nähden, että nainen oli vielä torstaina tukevassa flunssassa.

– Torstaina olin vielä ihan sänkykunnossa. Ei kuumetta, mutta muuten ihan tukossa. Perjantain PSS-matsissa pelasin muutaman vaihdon, mutta oltiin sovittu, että säästellään.

Classicin naisten viisikkokoostumukset ovat eläneet kauden aikana, mutta tänään kolmikko Katriina Saarinen-Salla Suomela-Pöllänen oli vahvassa vireessä.

– Oli yksi kauden parhaista pelistä itselle. Alkuun tuli onnistumisia, pallo pysyi lavassa ja sitten siitä itseluottamus nousi. Uskalsi tehdä omiakin ratkaisuja.

Classic kärsi yllätystappion perjantaina kotiareenallaan PSS:aa vastaan. Pöllänen kuittaa lyhyesti, että perjantain konttaaminen ei juuri Classicia hetkauttanut.

– Ei vaikuttanut mitenkään. Jos jotain, niin se toi sisua lisää.

Moni yllättyi Pron vaisuudesta, vaikka joukkueen taktiikka oli odotettavissa.

Oliko vastustaja sellainen kuin ajattelitte?
– Tiedettiin, että Pro tulee ylhäältä ja kaksinkamppailut pitää voittaa. Tänään voitettiin yksi vastaan yksi tilanteet ja yleensä kun voittaa ne, niin voittaa koko pelin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Riina Pulkkinen
Riina Pulkkinen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.