Derby kiinnosti Lahdessa – Divarin uudeksi katsojaennätykseksi 1335 katsojaa

Kuva: Petteri Bergman

Kuva: Petteri Bergman
Kuva: Petteri Bergman

Miesten Divarissa rikottiin katsojaennätys toistamiseen tällä kaudella, kun LaSB isännöi Steelersiä Lahden Suurhallissa. Uusi ennätyslukema on 1335 katsojaa, joten edelliseen 1000 katsojan ennätykseen tehtailtiin huomattava korotus.

Edellinen ennätys oli syyskaudelta samaisten joukkueiden kohtaamisesta. Silloin pelattiin Steelersin kotihallissa Hämeenlinnan Elenia Areenalla. LaSB:n kotiottelu oli siirretty poikkeuksellisesti Lahden Suurhalliin, jotta ennätys saatiin aikaiseksi.

Itse ottelu päättyi LaSB:n 6-4-voittoon sarjan kärjessä viilettävästä Steelersistä.

9 comments

  1. Loistavaa duunia, toivottavasti molemmat joukkueet nousevat liigaan ja nopeasti, saadaan osaajia myös tapahtuman järjestämiseen.

  2. Jep. Sais Lahti sitten oman jenginsä kanssa, koska Lammilla ei ehkä pitäis ees divaria pelata siinnä koiran kopissa… Mutta tämmöisiä tapahtumia TODELLAKIN lisää. Steelers nousee sata varmasti ens kaudeksi liigaan!!

  3. Jotenkin epäilen Lammin nousemista. Ei ainakaan ennen kuin Kainulaiset menevät parturiin! Lajissa kuin lajissa pitää olla edustava. Steelers nousee suoraan tai Blue Fox!

  4. Johan nyt on! Kukaan ei tajua viime kauden ja tämän kauden eroa Lammissa?! Viime kaudelta lähti pois taikuri Koljonen Lammin vahvuudesta mutta tilalle otettiin vanha kehäkettu Sihlman Loviisasta, Vähätalon Marko takaisin Pirkoista? sekä muutama tuntematon yksilö Divarille kuten Arttu Koivisto joka tekee pelkkiä hyviä ratkaisuja.

  5. Niin ja muistettakoon, että joukkueen nuoriso on vuoden vanhempia ja muu jengi vuoden kokeneempi. Valmennus on päivittynyt. Toisin sanoen, joukkue on ottanut monta pientä askelta eteenpäin

  6. Salibandy vetää mukavasti porukkaa. Palokassa Jahvalla-Areenalla 150 katsojaa Dux – LR pelissä, jota ei pelattu sähkökatkon vuoksi! 😀