Divarit

Derby kiinnosti Lahdessa – Divarin uudeksi katsojaennätykseksi 1335 katsojaa

04.01.
2015
9 Kommenttia
37
Divarit
Kuva: Petteri Bergman

Kuva: Petteri Bergman

Miesten Divarissa rikottiin katsojaennätys toistamiseen tällä kaudella, kun LaSB isännöi Steelersiä Lahden Suurhallissa. Uusi ennätyslukema on 1335 katsojaa, joten edelliseen 1000 katsojan ennätykseen tehtailtiin huomattava korotus.

Edellinen ennätys oli syyskaudelta samaisten joukkueiden kohtaamisesta. Silloin pelattiin Steelersin kotihallissa Hämeenlinnan Elenia Areenalla. LaSB:n kotiottelu oli siirretty poikkeuksellisesti Lahden Suurhalliin, jotta ennätys saatiin aikaiseksi.

Itse ottelu päättyi LaSB:n 6-4-voittoon sarjan kärjessä viilettävästä Steelersistä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
ilpo
04/01/2015
Hienoa promoa divarisalibandylle! Peukku.
Katsoja
04/01/2015
Loistavaa duunia, toivottavasti molemmat joukkueet nousevat liigaan ja nopeasti, saadaan osaajia myös tapahtuman järjestämiseen.
S7
04/01/2015
Jep. Sais Lahti sitten oman jenginsä kanssa, koska Lammilla ei ehkä pitäis ees divaria pelata siinnä koiran kopissa... Mutta tämmöisiä tapahtumia TODELLAKIN lisää. Steelers nousee sata varmasti ens kaudeksi liigaan!!
Tietäjä
04/01/2015
Kyllä se on Lammi joka nousee liigaan.
Junnu#8
04/01/2015
Jotenkin epäilen Lammin nousemista. Ei ainakaan ennen kuin Kainulaiset menevät parturiin! Lajissa kuin lajissa pitää olla edustava. Steelers nousee suoraan tai Blue Fox!
Aliarvostetut
05/01/2015
Johan nyt on! Kukaan ei tajua viime kauden ja tämän kauden eroa Lammissa?! Viime kaudelta lähti pois taikuri Koljonen Lammin vahvuudesta mutta tilalle otettiin vanha kehäkettu Sihlman Loviisasta, Vähätalon Marko takaisin Pirkoista? sekä muutama tuntematon yksilö Divarille kuten Arttu Koivisto joka tekee pelkkiä hyviä ratkaisuja.
meitsi
05/01/2015
Niin ja muistettakoon, että joukkueen nuoriso on vuoden vanhempia ja muu jengi vuoden kokeneempi. Valmennus on päivittynyt. Toisin sanoen, joukkue on ottanut monta pientä askelta eteenpäin
Jarmo Mikkonen
05/01/2015
Salibandy vetää mukavasti porukkaa. Palokassa Jahvalla-Areenalla 150 katsojaa Dux - LR pelissä, jota ei pelattu sähkökatkon vuoksi! :D
Lassi Lahtinen
07/01/2015
Steelers liigaan lasb kasvattajaseura .

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.