Divarit

Derbyjä ja neljän pisteen otteluita – tarkasta tästä alkuviikon salibandytarjonta

12.01.
2015
5 Kommenttia
3
Divarit
Indians pelaa tällä viikolla kolme tärkeää sarjaottelua. Kuva: Juhani Järvenpää

Indians pelaa tällä viikolla kolme tärkeää sarjaottelua. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigassa ja Divarissa pelataan tiukkoja pelejä myös alkuviikosta. Salibandyliigassa mielenkiinto kohdistuu eritoten taisteluun pudotuspelipaikoista.

Maanantain molemmissa Salibandyliigan otteluissa riittää panosta normaalia keskitalven vääntöä enemmän. Lauantaina Classicin yllättänyt NST isännöi Tapanilan Erää. NST on sarjan kahdeksantena 15 pisteellä ja Erä kymmenentenä 13 pisteen voimin. Molemmilla on allaan voitto ja on selvää, että voitokasta trendiä pyritään jatkamaan. NST:n kotisaldo on ollut toistaiseksi murheellinen ja se on voittanut ainoastaan yhden kuudesta kotiottelustaan.

TPS ja Indians kohtaavat maanantain toisessa kamppailussa Turussa. Indians on valahtanut sarjan toiseksi viimeiseksi ja se tarpoo kuuden ottelun voitottomassa putkessa. Matkaa pudotuspeliviivaan on jo seitsemän pistettä, mutta kolmen ottelun viikko voi muuttaa joukkueen asetelmia. TPS:n tappioputki on venähtänyt neljän ottelun mittaiseksi. Joukkue on kerännyt kaksi pistettä Indiansia enemmän ja on sijalla 11. Eritoten maalinteossa on parantamisen varaa ja joukkue on tehnyt tähän mennessä alle neljä maalia ottelua kohden.

Keskiviikon Salibandyliigan otteluissa nähdään kaksi derbyä. Aikaisemmin mainitut Erä ja Indians kohtaavat pääkaupunkiseudun paikalliskamppailussa. Maanantain tuloksista riippumatta ottelu on tärkeä molemmille joukkueille. Syksyn ottelussa Erä oli vahvempi lukemin 4-3.

Tampereella Nokian KrP yrittää katkaista Kooveen seitsemän ottelun tappiotonta putkea. KrP on tällä hetkellä yhdeksäntenä ja voitolla se parantelisi asemiaan tasaisessa keskikastissa. Koovee nousisi voitolla kolmanneksi, joka taasen helpottaisi tamperelaisten kamppailua pudotuspelien kotiedusta. Koovee on hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun kotikentällään ja hävisi viimeksi liigaottelun lokakuussa.

Divarissa pelataan keskiviikkona kaksi ottelua. Kärkipään joukkueisiin kuuluva M-Team kohtaa kotikentällään jumboksi jämähtäneen SBS Maskun. Vahvan alkukauden pelannut M-Team on voittanut neljästä viimeisestä ottelusta vain yhden. Maskulla on taasen hiukan pidempi voitoton putki ja sen edellinen voitto nähtiin kauden avausottelussa syyskuussa.

Keskiviikon toisessa Divarin väännössä Erä Akatemia isännöi PSS:aa. Tälle kaudelle Divariin noussut Erä Akatemia taistelee pudotuspelipaikasta ja on tällä hetkellä kahdeksantena. PSS:n alkukausi on ollut haastava ja se on kerännyt ainoastaan viisi pistettä, joka oikeuttaa sijaan 13. PSS ei ole voittanut viimeisestä viidestä pelistään yhtäkään. Erä Akatemia on taasen voittanut kaksi, pelannut kaksi tasan ja hävinnyt yhden.

Maanantai 12.1.

Miesten Salibandyliiga
18:30 NST-Erä
18:30 TPS-Indians

Keskiviikko 14.1.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Indians-Erä
18:30 Koovee-Nokian KrP

Miesten Divari
18:30 M-Team-SBS Masku
18:30 Erä Akatemia-PSS

Toistaiseksi ei ole tullut tietoon, että näistä otteluista olisi tarjolla suoria lähetyksiä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Juuso
12/01/2015
Erä nousee play offeihin. Sami Lehtinen kohta mukana, kahdeksan sakkiin mennään.
Herkko
13/01/2015
Eikö Indians enää päivitä kotisivujaan?
Koline
13/01/2015
Kooveella saumat pärjätä Nokialle. Hyvin hitsautunut joukkue ja pelaa hyvin, ottaen huomioon että kooveella on liigan kaksi huonointa valmentajaa.
Lihava Piippu
13/01/2015
Aika raju väite "Kolinelta". Ei ne Kooveen koutsit nyt taida niin kovin huonoja olla kuitenkaan, kun ovat joukkueen saaneet noille sijoille hinattua verrattuna siihen missä olivat viime kaudella. Vai joukkueenko ansiota kaikki? Tuollaisille väitteille olisi melko mukava kuulla jotain perustelujakin...
jj
13/01/2015
koline täysin pihalla

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.