Liigat

Erä jatkoi voittojen tiellä – Indians katkaisi pitkän voitottoman putkensa

12.01.
2015
3 Kommenttia
1
Liigat
NST:n A-juniori-ikäinen Miika Turunen sai paljon vastuuta Erää vastaan ja yrittää tässä pysäyttää 1+1 tehtaillutta Tuomas Iiskolaa. NST:llä oli kokoonpanossaan ainoastaan 13 kenttäpelaajaa. Kuva: Markku Taurama

NST:n A-juniori-ikäinen Miika Turunen sai paljon vastuuta Erää vastaan ja yrittää tässä pysäyttää 1+1 tehtaillutta Tuomas Iiskolaa. NST:llä oli kokoonpanossaan ainoastaan 13 kenttäpelaajaa, joista Risto Töllikkö tippui pois kesken pelin vatsataudin takia. Kuva: Markku Taurama

Salibandyliigassa pelattiin maanantaina kaksi isoa ottelua, joissa ottivat yhteen peräkkäisillä sijoilla olleet ryhmät. Tapanilan Erä kukisti Lappeenrannassa NST:n 8-4 ja nousi isäntien ohi ensi kertaa tällä kaudella play off -paikalle. Turussa Indians nappasi kauden ensimmäisen vierasvoittonsa kaatamalla TPS:n 4-3 ja punnersi turkulaisten ohi sijalle 11.

Vain 14 tervettä kenttäpelaajaa kokoonpanoon saanut NST joutui heti alussa takaa-ajajaksi kun Tuomas Iiskola, Valtteri Vapola ja Aaro Koski maalasivat Tapanilan Erälle. Kolmannessa erässä eteläkarjalaiset kuroivat 2-6-tilanteen kahden maalin eroksi, mutta ratkaisuhetkillä NST hukkasi sekä kaksi miesylivoimaa että Tuomas Arposen rangaistuslaukauksen. Vieraiden ahdinko hellitti lopulta Aaron Fagerholmin sekä Lauri Kapasen kaunistellessa lukemia tyhjään maaliin.

Kauden aikaisemmat seitsemän vieraspeliään hävinnyt Indians nousi Turussa kahden maalin takaa tasoihin, ja toisessa erässä Joel Markkola laukoi espoolaiset ensi kertaa johtoon. TPS:n Miikka Läntinen tasoitti vielä kolmannen erän alussa, mutta vain minuuttia myöhemmin Santeri Toropainen iski Indiansin voittomaaliksi jääneen 4-3-osuman.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona paikallisotteluilla Indians – Tapanilan Erä ja Koovee – Nokian KrP.

Markku Tauraman kuvat ottelusta NST-Erä

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Leksa
13/01/2015
NST:n peli oli ohi avauserän kahden vaihdon jälkeen kun Risto Töllikkö lähti sairaana koppiin. Kolmella pakilla pelaten ei Erää pysty voittamaan. Tupla-pelaaja Vainikainen sairasti kotona, eikä NST:llä tällä kaudella ole A-junnuista mitään apua liigaan.
markkinoija
13/01/2015
Eli NST pelasi 12 kenttäpelaajalla Töllikön lähdettyä. Mikähän on ollut pienin määrä pelaajia loppuun asti pelatussa liigapelissä?
Luke
13/01/2015
Joskus varmaan joku heittopussiporukka on pelannut liigamatseja jopa vajaalla kahdella kentällisellä. Jos joku muistaa (varman tiedon) niin olisi tietysti kiva sellaisesta lukea. Kakkosdivarin tasollahan näkee vissiin joka talvi pelejä, joissa toinen joukkue zemppaa veskarin ja viiden kenttäpelaajan voimin ilman vaihtomiehiä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.