Erikoinen kampanja – otsalamppu päässä ilmaiseksi Divari-otteluun

LaSB:n kokenut Heikki Hätönen toimi Wirmon kampanjan innoittajana. Kuva: Jari Turunen

LaSB:n kokenut Heikki Hätönen toimi Wirmon kampanjan innoittajana. Kuva: Jari Turunen
LaSB:n kokenut Heikki Hätönen toimi Wirmon kampanjan innoittajana. Kuva: Jari Turunen

Divarin yhdeksäntenä oleva SBS Wirmo isännöi perjantaina miesten Divarin ottelua, jossa vastaan astelee sarjakakkonen LaSB. Wirmo ilmoittaa kotisivuillaan olevassa otteluennakossa, että kamppailuun pääsee ilmaiseksi otsalampun kanssa, kunhan lausuu lippuluukulla taikasanan ”Hätönen”.

Kampanja juontaa juurensa LaSB:n Heikki Hätösen väitetystä huutelusta elokuisen Wirmo-LaSB -harjoitusottelun jälkeen. SBS Wirmon mukaan Hätönen olisi tokaissut kovaan ääneen, että LaSB saavutti ”kaksinumeroiset puolivaloilla”.

Joukkueiden syyskauden sarjakamppailu päättyi LaSB:n 3-2-kotivoittoon.

Otteluennakko SBS Wirmon kotisivuilla

11 comments

  1. Todella hyvä idea,tämä Hätönenhän luulee olevansa kovakin pelaaja.
    Fakta on kumminkin se että ei ole muutaku suuri suu!

  2. ”Hienoa Aure”: Tiedoksesi että Heikki Hätönen on erinomainen pelaaja ja loistava persoona.

  3. Hätönen on huipputyyppi ja huippupelaaja. Kovalla tunteella kun pelaa ja jättää kentälle kaikkensa, niin välillä saattaa läikkyä yli, mutta yhtäkaikki, kova pelimies ja LaSBin kantavia voimia.

  4. En pitäisi ihan mairittelevana jos tuollainen huutelu pitää paikkaansa. Huippupelaajat pelaa ja huutelijat on sitten erikseen. Ehkä joku tykkää, mutta en voi arvostaa huutelijoita. Lapset on erikseen.

  5. Jos joku läikkyy yli, niin tää otsalamppusetti ;’D

  6. Voi jeesus että on kyllä taas menny herne syvälle sinne nenään wirmolla.. Jaksaa vieläkin muistella jtn HARKKAPELIN jälkeistä läppää..uus vuosi uudet jutut?

  7. Jep! Ja Hätönen tokas tän kommentin vain omalle porukalle kulmassa,jonne muu joukkue oli jo kokoontunut.. Menikö jollain tunteisiin ?

  8. Hätönen on sama ku Fbc:n Pernaa oli Wirmolle ! Hyvä pelaaja,hieno persoona ja ärsytti sopivasti yleisöä ja varmaan molemmat nautti kohtaamisista.Siinä oli taistelua,tunnetta ja rehtiä peliä ja kun ottelu on ohi niin oltiin kavereita ! Älkää nyt ottako niin pahasti wirmon/auren juttuja,siinä haetaan vaan latausta otteluun ja yleisöön ääntä ! Pieni pilke silmään vähän muuallakin laji on kuitenkin hieno !!

  9. Eiköhän se ole tosiaan juuri näin kuin Marko kirjoitti. Kun pelissä on etukäteen ylimääräistä latausta, katsomossakin on mukavampaa. Ei näitä niin tosissaan kannata ottaa.

  10. juuri näin, huumoria ja etukäteis latausta jo ennestään hyvään otteluun. Ei sitä nii vakavissaan tartte ottaa.

  11. Hyvää läppää kummallakin puolella! Just näin tää on sitä oikeaa provoa, jos joku ottaa Hätöskän heitosta oikeesti herneitä niin voi voi, mutta tämmöinen tempaus loistoa:-D.

    Se joka ei tajua kuinka kova pelimies Heikki on ei kyllä ihan hirveesti tajuu pelistä. Mahtuis heittämällä lähes kaikkiin liigajengeihin, jos vain haluis mennä. Puolustuspäähän pelaaminen liigassa oli aivan loistavaa! Divaripelejä en katso yhtä paljon, joten en osaa niin hyvin sanoa divari urasta…