Indians vei viime hetkillä pääkaupunkiseudun taiston – katso keskiviikon salibandytulokset

Indiansin Lasse Lundström vei joukkueensa 4-3-johtoon Erää vastaan. Kuva: Salibandyliiga/Juhani Järvenpää

Espoolainen Indians nappasi joukkueen loppukauden taistelua ajatellen tärkeän voiton miesten Salibandyliigassa keskiviikkona. Tapanilan Erä kaatui Indiansin käsittelyssä lukemin 5–4.

Voiton myötä Indians on nyt sarjataulukossa 11. ja pisteen päässä edellä olevasta Nokian KrP:stä, joka on tällä hetkellä välttämässä putoamiskarsinnat. KrP hävisi samaan aikaan pelatussa ottelussa Kooveelle.

Espoossa pelattu ottelu ratkesi dramaattisesti vasta loppuhetkillä. Voittomaalin laukoi Indiansin Teemu Venäläinen, kun pelikello näytti aikaa 57.31. Pelin ratkaisseen osuman lisäksi maali oli Venäläiselle illan kolmas. Erä on nyt sarjassa kahdeksantena.

Pääkallo.fi kertoo keskiviikon otteluista lisää illan aikana.