Liigat

Indiansin pääkäskijä Mikko Laurikainen: ”Isot virheet ovat näkyneet tuloksissa”

08.01.
2015
1 Kommentti
2
Liigat
Kuva: Westend Indians

Kuva: Westend Indians

Westend Indians oli yksi viime kauden piristysruiskeita ja pelasi ensimmäisellä Salibandyliigan kaudellaan pudotuspeleissä. Tällä kaudella peli ei ole kuitenkaan kulkenut yhtä vahvasti ja pudotuspelijoukkueeksi povattu Indians on sarjan sijalla 12.

Erityisen murheellisia ovat olleet viimeiset kaksi kuukautta. Joukkue voitti edellisen kerran 5. päivä marraskuuta. Sen jälkeen pelatuista kuudesta ottelusta on kasaantunut kaikkiaan yksi piste.

– Pelasimme itse asiassa silloin marraskuun alussa ihan hyvin. Meidän pallollinen peli oli ihan eri tasolla mitä se on nyt. Toisaalta taas puolustuspeli ja se asenne siellä päässä kenttää. Sitä ei löytynyt ja sitä ollaan nyt haettu. Ennemmin ryhmän ilme pitää olla taisteleva, Indians päävalmentaja Mikko Laurikainen kommentoi Pääkallo.fi:lle tappiollisen Classic-ottelun jälkeen Tampere Areenalla.

– Toivotaan, että pallollinen peli saadaan paremmalle tasolla tai sille tasolle mitä se oli syksyllä, niin sitten tämä on ihan hyvällä mallilla. Tänään vastustaja (Classic) oli vain selkeästi parempi, eikä siinä ole mitään sen kummempaa syytä. Toivotaan, että pystyttäisiin voittamaan päävastustajat.

Viime kaudella Indians käänsi useita tiukkoja otteluita voitokseen. Nyt sen kymmenestä tappiosta viisi on tullut maalin marginaalilla.

Onko henkisellä puolella ollut jonkin sortin ongelmaa tällä kaudella?
– En näe, että siellä olisi henkisellä puolella mitään sellaista ongelmaa. En ainakaan usko, kommentoi Laurikainen luottavaisen oloisena.

Pudotuspeliviivan alapuolella on vielä suhteellisen tasaista ja Indiansilla on viisi pistettä matkaa kahdeksan parhaan joukkoon. Selkeää parannusta pitäää kuitenkin tulla, koska 15 ottelusta joukkue on voittanut ainoastaan kolme.

– Kaikki ne joukkueet jotka on siinä pudostuspeliviivan alapuolella pitää pystyä voittamaan. Siitähän se tietysti lähtee, että ei voida tuollaisia pallollisia virheitä tehdä. Paikoista kun vielä panee sisään, niin sitten se on siinä. Ei se isoista asioista ole kiinni. Joukkue on yllättävän vahva henkisesti. Ikävä kyllä ne isot virheet ovat näkyneet tuloksissa, naulasi Laurikainen teesejä joilla pudotuspelipaikka vielä saavutetaan.

Indians pelaa seuraavan ottelunsa ensi maanantaina, kun se kohtaa TPS:n Turussa klo 18.30.

Classic-Indians-ottelun raportti

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
tavoitteet kuntoon
08/01/2015
vai pudotuspeleihin, kyllä heillä on täysi työ pysyä sarjassa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.