Liigat

IS: TPS jatkaa samassa komennossa seuraavat kaksi kautta

21.01.
2015
7 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen

Ilta-Sanomien verkkouutisen mukaan TPS:n miesten Salibandyliiga-joukkue on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen päävalmentaja Aki Vilanderin kanssa.

Vilander, 28, valmentaa tällä hetkellä toista kauttaan TPS:n liigajoukkuetta. IS:n mukaan Vilander toimii jatkossa myös seuran junioripäällikkönä.

Ennen Vilanderia Tepsiä luotsasi (vuosina 2012–2013) nykyään Esport Oilersia valmentava Teemu Varis. Ennen Varista TPS:n valmentajina toimivat Perttu Kytöhonka (2010–2012) ja Ray Backman (2003–2010).

IS: TPS-valmentajalle kahden vuoden jatkosopimus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tie vie
21/01/2015
Tie vie liigavalmentajasta divarivalmentajaksi.

TPS vääjäämättä joutuu tämän kauden uutuuden, playouttien pyörteisiin ja divarijoukkueiden kärkikaarti antaa uuden suunnan Aurajoen Palloseuralle.

Salibandy on luonteeltaan maalitekokilpailu, se voittaa, joka tekee enemmän maaleja, ja TPS:n maalinteko on ollut pahasti tukossa. Kailialan lähdön jälkeen maalilinko on puuttunut. Tähän ongelmaan TPS tulee kompastumaan divarijoukkueen kanssa ellei peräti suora putoaminen ole heikon loppukauden seurauksena.
Lasse
21/01/2015
Suora putoaminen? Eihän liigasta nyt kukaan putoa suoraan. Viimeinenkin pääsee karsimaan. Voit hävitä kymmenen viimeistä peliä, mutta karsinnoissa selvitä kuiville.
Ali
22/01/2015
TPS = Tenavien Palloseura
Niin pelaajat kuin valmentaja

Tälle ei tarvii kaiketi maksaa kuin hieman kulukorvauksia
kuinkahankäy
22/01/2015
mitenköhän ulkomaalaisvahvistuksien ja muiden jollainlailla tasokkaiden pelaajien laita, jos tippuvat liigasta...?
Lase25
22/01/2015
luulen, etta podhraskysta ollaan kiinnostuneita, vaikka tps ei tippuisikaan
Junnu#8
22/01/2015
Näin. Tuskin pelaa ensikaudella Aurajoen rannalla. Suomessa voi jatkaa? Mutta luulen että seura vaihtuu.
Kasi
23/01/2015
Onko TPS:lla jotain ulkomaan vahvistuksia, siis VAHVISTUKSIA?

Podo voitti Tsekin majussa MM-pronssia, mutta Tepsissä esitykset eivät ole olleet sillä tasolla, jota ulkomaalaisvahvistukselta on lupa odottaa. Jannu on pakiksi riskialtis ja sen näkee myös plus-miinustilastosta, joka on joukkueen toiseksi huonoin ja ollut eniten kentällä takaiskumaalien aikana

Raitums sai viime kaudella jonkin asteisen pelimiehen statuksen latomalla Divarissa hyvän määrän maaleja PSS:n riveissä, mutta tämä kausi ei ole tehopisteiden valossa edennyt odotusten mukaisesti.

Kannattaako kummallekaan tarjota jatkopahvia, vaan mieluimmin ottaa omia junnuja edustuksen rinkiin.

Katsokaapa esimerkiksi Jaloa, joka on ollut todella piristävä yllättäjä liigatasolla, vaikka ei ole ollut joukkueen maalitykki junnusarjoissa.

Seuraavaksi TPS-junnuakatemiasta voisi nostaa Töyrylän pojan kokeilemaan siipiään liigapelissä. Poika on tehnyt junnusarjoissa maaleja kovalla tahdilla ja niitä maalintekijöitä TPS tarvitsee nyt kipeästi. Tämä on jo toinen peräkkäinen kausi, joka Turussa hassataan maalinteon tehottomuuteen. Viime kauden lopussa päävalmentaja Vilander lupasi analysoida maalinteon puutetta ja korjata tilannetta seuraavaan kauteen mennessä, mutta kuinka kävikään? Tehot ja maalimäärät vaan heikkenivät entisestään.

Valmentaminen on liigatasolla miesten laji. Oppisopimuskoulutukseen sopivia paikkoja on enemmän tarjolla Divarissa, jossa TPS on tällä menolla ensi kauden alkaessa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.