Divarit

Jatkaako Josba isojen kiusaamista? – katso viikonlopun salibandytarjonta

16.01.
2015
0 Kommenttia
4
Divarit
Pisteputkessa oleva Josba lähtee Pohjanmaan reissulle tulevana viikonloppuna. Kuva: Jari Turunen

Pisteputkessa oleva Josba lähtee Pohjanmaan reissulle tulevana viikonloppuna. Kuva: Jari Turunen

Tulevan viikonlopun salibandytarjonta ei ole määrältään kauden suurimpia, mutta luvassa on jälleen tärkeitä otteluita. Perjantai alkaa viime viikon tapaan kahdella Divari-ottelulla.

Viikko sitten molemmat kotipelinsä voittanut SBS Wirmo on piristänyt otteitaan vaikean alkukauden jälkeen. Perjantain haaste on kova, sillä Mynämäkeen saapuu kylään sarjassa toisena oleva LaSB. Lähes kaikki tällä kaudella yllättänyt lammilaisjoukkue on Wirmon tapaan hyvässä vireessä. Viimeisestä kymmenestä ottelusta se on voittanut peräti kahdeksan.

Wirmo haluaa varmasti nousta vielä mukaan pudotuspelitaistoon, sillä ero kahdeksantena olevaan SB Welhoihin on vain kaksi pistettä. LaSB ei ehdi Mynämäen ottelun jälkeen kauaa huilata, sillä lauantaina se kohtaa kotonaan M-Teamin.

Miesten Salibandyliigassa voidaan lähtökohtaisesti odottaa joko selviä voittoja tai sitten yllätystuloksia. Niin ikään pistevireeseen päässyt Joensuun Josba kohtaa viikonlopun aikana SPV:n ja OLS:n. On sanomattakin selvää, että Seinäjoelle joukkue lähtee haastamaan, mutta kaiken osuessa kohdalleen, voi se raapia vieraspisteitä mukaansa.

Viikko sitten saldona oli tasapelipisteet Oilersilta ja Kooveelta, joten SPV:llä ei ole varaa lähteä takki auki pelaamaan. Ottelu on katsottavissa myös suorana Salibandy-TV:n kautta.

Oulussa kohtaavat lauantaina kotijoukkue OLS ja liigakakkonen SSV. Helsinkiläisillä on kamppailussa revanssihenkeä, sillä kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Luistinseura kävi hakemassa täydet kaksi pistettä Pasilasta.

OLS oli viime kierroksella varsin siipirikkoinen loukkaantumisten takia, ja tuloksena oli tappio Erälle. Muun muassa Valtteri Parviaisen paluu kaukaloon olisi OLS:lle äärimmäisen tärkeää SSV-kamppailua ajatellen.

Alle on listattu kaikki viikonlopun pääsarjaottelut.

Perjantai 16.1.

Miesten Divari
18:30 SBS Masku–Blackbirds
19:00 SBS Wirmo–LaSB

Lauantai 17.1.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SPV–Josba (Salibandy-TV)
18:00 NST–Happee
18:30 OLS–SSV

Miesten Divari
16:00 Blue Fox–Steelers (Salibandy-TV)
17:00 Loviisan Tor–Erä Akatemia
17:00 LaSB–M-Team
18:00 LNM–SB Vaasa
18:00 ÅIF–SB Welhot

Sunnuntai 18.1.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SPV–Indians (ISTV)
18:00 Classic–SalBa
18:30 OLS–Josba

Naisten Salibandyliiga
18:30 SB-Pro–TPS

Miesten Divari
18:00 PSS–SBS Wirmo

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.