Johanssonin hirmutehot lyttäsivät SalBan – katso sunnuntain salibandytulokset

Sami Johansson oli tänään ilmiliekeissä SalBaa vastaan. Arkistokuva: Salibandyliiga.

Sami Johansson oli tänään ilmiliekeissä SalBaa vastaan. Arkistokuva: Salibandyliiga.
Sami Johansson oli tänään ilmiliekeissä SalBaa vastaan. Arkistokuva: Salibandyliiga.

Salibandyn pääsarjoissa pelattiin tänään viisi ottelua. Miesten Salibandyliigassa pelattiin kolmella paikkakunnalla ja miesten Divarissa ja naisten Salibandyliigassa kummassakin miteltiin yksi ottelu.

Miesten liigassa SC Classic oli tyly isäntä Rauman SalBalle. Tai noh, ainakin Classicin ykköskenttä oli tyly. Ottelu päättyi lukemin 9-2 (3-0, 4-1, 2-1) ja Sami Johansson oli mukana tamperelaisten yhdeksästä maalista seitsemässä tekemällä hirmutehot 3+4. Ykköskentän muut hyökkääjät Niko Juhola ja Krister Savonen tekivät hekin mukiinmenevät 2+2 -tehopisteet. Kakkoskenttä onnistui maalinteossa vain kerran ja kolmoskenttä ei kertaakaan. SalBan valopilkku oli 1+1 -pisteet tehnyt Tomi Lahti.

Naisten liigassa SB-Pro oli niin ikään kotonaan vakuuttava, kun se kylvetti Turun Palloseuran naisia lukemin 13-3 (5-0, 4-2, 4-1). Ottelun tehokkain oli Elina Kujala tehoin 2+3. Vilttiketjusta pelin avannut SB-Pron Ina Leminen onnistui maalinteossa kolmesti. Pro tyrmäsi TPS:n jo avauserässä, sillä 20 minuutin jälkeen ottelu oli lukemissa 5-0.

Miesten Divarin ainoassa pelissä Porvoon Salibandyseuran taaperrus sarjan häntäpäässä sai jatkoa, kun SBS Wirmo kävi hakemassa selkeän 3-9 -voiton. Tasaisesta kokoonpanostaan tunnettu Wirmo onnistui jälleen kerran laajalla rintamalla, sillä pisteille pääsi kaikkiaan 11 pelaajaa kolmesta eri kentällisestä, tehokkaimpana kolme maalia viimeistellyt Antti Vuorinen.

Miesten Salibandyliiga:
SPV-Indians 8-6
Classic-SalBa 9-2
OLS-Josba 4-3

Naisten Salibandyliiga:
SB-Pro-TPS 13-3

Miesten Divari:
PSS-SBS Wirmo 3-9

4 comments

  1. Ja Elisa Laakso tepsiläisistä tehoikkaina kun 5 torjuntaa ja 5 päästettyä maalia! Onneksi oli toinen veska mukana niin sai kokea naisten salibandyliigassa ensimmäisen maalivahdin vaihdon! Joten ei pelannu Laakso tepsille ensimmäistä kotivoittoa niinkuin tepsin peliennakossa meinattiin. Vieraissa ensimmäinen kotivoitto? xD

  2. Mikä estää, ettei TÄMÄ Johanssoni saa ikinä maajoukkuepaikkaa?

  3. Todellinen Fani. Koska maalivahti on pelannut
    voiton salibandy pelissä. Muutaman vuoden pelejä seuranneena
    olen ymmärtänyt että maalivahdin tekemiä maaleja lasketa.

  4. Todellinen Fani. Koska maalivahti on pelannut
    voiton salibandy pelissä. Muutaman vuoden pelejä seuranneena
    olen ymmärtänyt että maalivahdin tekemiä maaleja Ei lasketa.