Liigat

Josba jyräsi KrP:n kahdessa viimeisessä erässä – katso perjantain salibandytulokset

30.01.
2015
0 Kommenttia
4
Liigat
Josba otti erittäin tärkeät kaksi pistettä kotiottelusta Nokian KrP:ta vastaan. Voitto heltisi lopulta luvuin 10-5. Kuva: Jari Turunen (Ottelusta Josba-SSV)

Josba otti erittäin tärkeät kaksi pistettä kotiottelusta Nokian KrP:ta vastaan. Voitto heltisi lopulta luvuin 10-5. Kuva: Jari Turunen (Ottelusta Josba-SSV)

Joensuun Josba otti tärkeän 10-5 (0-3,5-1,5-1)-kotivoiton Nokian KrP:sta. KrP johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen jo 0-3, mutta Josba vei kaksi viimeistä erää eräluvuin 5-1.

Josban tehokkaimpina hääri Ville Laasonen pistein 1+2. Josba nousi voiton myötä 12 pisteeseen ja on nyt tasapisteissä Indiansin ja TPS:n kanssa. KrP:lle tappio oli jo neljäs perättäinen. Joukkue on vielä kymmenentenä 13 pisteen voimin, mutta yllä mainitut joukkueet hönkivät yhä lähempänä niskaan.
Ottelutilastot

Tampereen Classic laittoi Happeelle luun kurkkuun viime kauden finalistien kohtaamisessa. Tamperelaiset veivät voiton lukemin 6-10 (1-3,2-3,3-4). Classicin Sami Johansson oli ottelun tehomies pistein 3+1. Tommi Ahola komppasi tehoin 2+2. Classic nousi voiton myötä Kooveen ohi neljänneksi. Happee jatkaa sarjakärjessä tappiosta huolimatta.
Ottelutilastot

Naisten Salibandyliigassa pelattiin yksi kamppailu. Hyvään vireeseen äitynyt PSS kaatoi Erä III:n maalein 4-3 (1-0,2-0,1-3). PSS:n tehonaisena hääri kaksi maalia tehnyt Linda törnqvist. PSS vankisti asemaansa sarjan neljäntenä. Erä III jatkaa yhdeksännellä sijalla.
Ottelutilastot

Perjantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
Happee-Classic 6-10
Josba-Nokian KrP 10-5

Naisten Salibandyliiga
PSS-Erä III 4-3

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.