Liigat

Kapteeni Piha Petteri Nykystä: ”Henkinen kantti on kova”

26.01.
2015
0 Kommenttia
2
Liigat
Jussi Piha tuntee Petteri Nykyn jo Espoon Oilersin ajoiltaan. Kuva: Topi Naskali

Jussi Piha tuntee Petteri Nykyn jo siltä ajalta, kun Nykky valmensi Espoon Oilersia. Kuva: Topi Naskali

Classic julkisti tulevan kauden päävalemtajakseen kokeneen ja menestyksekkään Petteri Nykyn. Nykky valmensi Classicin nykyistä kapteenia Jussi Pihaa miehen aikuisuran alkuvuosina.

– Onhan Nykky huikea mies. Ensimmäiset omat pelivuodet menivät hänen alaisuudessaan. Hänellä on vankkaa näkemystä salibandysta sekä urheilusta ylipäänsä ja henkinen kantti on kova, arvioi Piha Nykyn kykyjä valmentajana.

Pihalla ei ole ainakaan vielä tehnyt jatkosopimusta Classicin kanssa

– Mikäli itse jatkan Classicissa, niin otan hänet innolla vastaan. Valmentajana Nykky on lajin kärkipäätä, hehkutti Piha.

Jarkko Rantalan kaudella Classic on saavuttanut hopeaa ja pronssia Salibandyliigassa. Joukkue voitti myös Suomen Cupin vuosi sitten. Piha näkee, että Nykyn on helppo jatkaa Rantalan tekemää hyvää työtä.

– Jarkko Rantala on tehnyt upeaa työtä ja ollaan menestytty hyvin tässä kolmen vuoden aikana. Nuoria on nostettu hienosti esille. Nykky pääsee hyvään saumaan kehittämään joukkuetta yhä eteenpäin. Pidän hänestä valmentajana ja henkilönä, kommentoi Piha nykyistä ja tulevaa Classic-valmennusta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.