Divarit

Kevätkausi starttaa – katso vuoden ensimmäisen salibandyviikonlopun ohjelma

02.01.
2015
3 Kommenttia
0
Divarit
SSV:n Roni Laasonen on tehnyt hattutempun kahdessa viimeisimmässä ottelussa. Lauantaina Laasonen ja SSV kohtaavat NST:n Pasilassa. Kuva: Salibandyliiga (ottelusta Erä-SSV)

SSV:n Roni Laasonen (valkoinen 18) on tehnyt hattutempun kahdessa viimeisimmässä Salibandyliigan ottelussaan. Lauantaina Laasonen ja SSV kohtaavat NST:n Pasilassa. Kuva: Salibandyliiga (arkistokuva)

Salibandyn pääsarjat palaavat tauolta vuoden ensimmäisenä viikonloppuna ja tarjolla on vähintään yksi ottelu jokaisesta pääsarjasta. Miesten Salibandyliigaa pelataan kolmena päivänä yhden ottelun voimin, naisten vastaavaa pelataan sunnuntaina neljä ottelua ja miesten Divarissa on yksi kamppailu sunnuntaina.

Perjantaina pelataan yksi ottelu, kun Tapanilan Erä isännöi SPV:tä Vantaan Energia Areenalla. Erä yrittää kääntää kelkkaansa ja nousta sijalta 10 pudotuspeliviivan yläpuolelle. Sarjakolmonen SPV pyrkii taasen katkaisemaan kahden ottelun tappioputkensa. Joukkueiden alkusyksyn kohtaaminen päättyi Erän 3-5-voittoon.

Lauantaina miesten Salibandyliigassa kohtaavat kaksi hyvin erilaisessa vireessä olevaa joukkuetta, kun NST matkaa SSV:n vieraaksi Pasilaan. Kotijoukkue SSV ei ole hävinnyt yhtkään viimeisestä viidestä ottelustaan. NST aloitti kautensa vahvasti, mutta ei ole onnistunut voittamaan otteluakaan viimeisestä neljästä. SSV on sarjan toisena ja NST kahdeksas. Syksyn ottelu päättyi SSV:n 2-8-voittoon.

Sunnuntain miesten Salibandyliigan ainokaisessa vahvavireinen OLS pyrkii jatkamaan kolmen ottelun voittputkeaan sarjakärki Happeen kustannuksella. OLS on sarjan kuudentena ja ollut yksi kauden positiivisimmista yllättäjistä. Syksyn ottelu päättyi Happeen 8-5-voittoon.

Naisten Salibandyliigassa pelataan sunnuntaina neljä ottelua. Päivän mielenkiintoisimmassa väännössä kohtaavat kaksi nuorilla pelaajilla höystettyä joukkuetta, kun PSS emännöin Kooveeta Porvoossa. PSS on sarjan neljäntenä ja Koovee viidentenä. Syksyn ottelussa Koovee oli vahvempi kotikentällään luvuin 7-5.

Miesten Divarissa pelataan viikonloppuna vain yksi ottelu, mutta siitä odotetaan sitäkin mahtipontisempaa spektaakkelia. LasB järjestää kotiottelunsa Steelersiä vastaan Lahden suurhallissa ja pyrkimyksenä on rikkoa Divarin katsojaennätys, joka tehtiin viime syksynä Steelersin kotikentällä Hämeenlinnan Elenia Areenalla. Silloin tuhatpäinen yleisö todisti, kuinka teräsmiehet nappasivat voiton LasB:sta jatkoajalla lukemin 10-9 ja.

Perjantai 2.1.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Erä-SPV

Lauantai 3.1.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 SSV-NST

Sunnuntai 4.1.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 OLS-Happee

Naisten Salibandyliiga:
14:00 Happee-SB-Pro
17:00 Erä III-Steelers JSB
18:00 PSS-Koovee
18:30 TPS-NST

Miesten Divari:
16:00 LaSB-Steelers

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Katsoja
02/01/2015
Näkyykö illan ottelu mistään muualta kuin paikan päältä?
Toinen katsoja
02/01/2015
Ja mahtaakohan kevään ottelut ylipäätään näkyä mistään?
Kolmas
02/01/2015
"30.09.2014 8:58 | LEHDISTÖTIEDOTTEET
Kaikki salibandyliigan ottelut nähtävissä televisiosta Watson-tv-palvelussa"

Nii miksei ookkaa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.