Divarit

Koovee tasoitti 58.46 ja voitti SSV:n jatkoajalla – katso sunnuntain salibandytulokset

11.01.
2015
6 Kommenttia
6
Divarit
Eemeli Salin nakutti tänään tehot 2+2 SSV:n verkkoon. Kuva: Jari Turunen (Ottelusta Josba-Koovee)

Eemeli Salin nakutti tänään tehot 2+2 SSV:n verkkoon. Kuva: Jari Turunen (Ottelusta Josba-Koovee)

Tampereen Koovee jatkoi tappiotonta putkeaan ja nitisti SSV:n kotonaana lukemin 9-8 ja.(1-4,5-4,2-0,1-0). Miro Lehtinen tasoitti ottelun ylivoimalla ajassa 58.46 ja Mikko Immonen ratkaisi ottelun jatkoajalla ajassa 60.59. Myös voittomaali oli ylivoimamaali.

Vierasjoukkue SSV aloitti ottelun virkeästi ja johti ensimmäisen erän jälkeen lukemin 1-4. Koovee sai toisessa erässä kiinni punaisesta langasta ja vaikka se oli parhaimmillaan häviöllä lukemin 3-7, niin viimeiseen erään lähdettiin lukemista 6-8.

Koovee pääsi ylivoimalle ajassa 58.27 ja tasoitti ottelun ajassa 58.46. Viimeisen minuutin aikana Mikael Lax otti vielä viiden minuutin jäähyn, jonka aikana Koovee iski voittomaalin jatkoajalla Immosen toimesta.

Kotijoukkueen Eemeli Salin iski tehot 2+2. Miro Lehtinen komppasi pistein 1+2. SSV:n Miko Kailiala ja Jani Helenius nakuttivat 2+1. Roni Laasonen osui kertaalleen ja syötti kaksi osumaa.

Kooveelle ottelu oli seitsemäs perättäinen ilman tappiota. Tamperelaisjoukkue jatkaa sarjan neljäntenä. SSV:n seitsemän ottelun tappioton putki katkesi tähän kamppailuun ja se jatkaa sarjakakkosena tasapisteissä Happeen kanssa.

Sunnuntain tulokset:

Miesten Salibandyliiga
16:00 Koovee–SSV 9-8 ja.
17:00 Josba–Oilers 4-4 ja.
18:30 Happee–SPV 5-4

Naisten Salibandyliiga
18:00 PSS–NST 4-6

Miesten Divari
16:00 SB Vaasa–LaSB 3-2 ja.
17:00 Erä Akatemia–LNM 6-5
17:00 Steelers–PSS 11-7
18:30 Blackbirds–ÅIF 2-9

Lue lisää:
SB Vaasa voitti LaSBin trillerissä – maalivahdit ilmiömäisiä
Ruokosen Josba ei suostu häviämään – kaksi 4-4 -tasapeliä samaan viikonloppuun

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Josba-Oilers
11/01/2015
Ruokonen vei Varista sata nolla, jos Ruokonen saisi Oilerssin tasoisen miehistön niin voittaisivat todennäköisesti mestaruuden.
stadi
11/01/2015
TOP 3 epäonnistuneet valmentajat:
1. Laurikainen
2. Varis
3. Rantala
runkosarja
11/01/2015
Koovee varmisti pleijjaripaikan ja Josba ruvennut tosissaan tappeleen krasinnoista pois.. Luulen että Josba voittaa vielä ainakin sen 5 peliä.. .
Arto Kilponen
11/01/2015
Oilers jatkaa samaa linjaa. Täysin arvaamattomia tuloksia jatkuvasti, viimeiseen viiteen voitto, tappio, voitto, tappio, tasapeli... Eiliseen tapaan 0-3 johto suli, viimeiset 52 minuuttia Josba voitti 4-1. Maalinteko on yllättävän tuskaista ja alaspäin ollaan tulossa. NST:tä vastaan kahdeksan maalia, Erää seitsemän, Classicia kuusi, TPS:ää ja Happeeta viisi ja nyt Josbaa vastaan neljä.

Perttu Pajukoski teki oman osansa eilisen hiljaisemman pelin jälkeen, 1+1 on ihan kelvollinen tulos. Tommy Borg sai liigauransa ensimmäisen pisteen.

Oilersilla uhkaa loppurunkosarjasta tulla panokseton, viivan alle joukkue tuskin tipahtaa (kuusi pistettä eroa), mutta toisaalta on vaikea nähdä joukkueen kotietuunkaan venyvän, kun Koovee painaa SSV:stä lähtien kaikkia turpiin ja SPV:n loppuohjelmasta ei kovin paljoa apuja ole tulossa.

Oilersilla on nyt parin viikon tauko peleistä, 23.1. joukkue pääsee vihdoinkin takaisin kotiin viiden viikon odottelun jälkeen, vastaan asettuu Nokian KrP.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Josba jatkaa hyviä otteitaan. Tasurit sekä Oilersista että Kooveesta ei todellakaan ole alkukauden pisteautomaatilta huonosti. Viimeisistä kymmenestä pelistä kymmenen pistettä ja viiteen edelliseen peliin vain yksi tappio, sekin SSV:lle. Kahdeksan peliä eteen muille on luultavasti loppujen lopuksi liikaa playoff-paikkaa ajatellen, mutta tällaista ryhtiliikettä ei tarvitse hävetä yhtään. Kun alkukaudesta joukkueet hakkasivat kaksinumeroiset järjestään aina Josban verkkoon, 2015 puolella kukaan ei ole päässyt edes viiteen maaliin. Ja nyt puhutaan mm. Kooveesta, joka takoi heti seuraavana päivänä yhdeksän kaappia SSV:n verkkoon.

On todella mielenkiintoista nähdä miten Josba pärjää ensi viikonloppuna Seinäjoki-Oulu reissulla.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Koovee otti aivan loistavan voiton SSV:stä ja osoitti, että Joensuun peli oli vain työtapaturma. Seitsemän ottelun tappioton putki, johon mahtuu mm. voitot kärkikolmikosta kertoo kyllä kaiken oleellisen Kooveen tilanteesta.

Mielenkiintoisia pelejä Kooveella tulossa, kuten paikallisvastustajat Nokia (14.1.) ja Classic (21.1.) kotona.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Juuri kun kerroin, että SSV on tehnyt vähintään yhdeksän maalia viimeisessä neljässään, niin SSV näyttää, että näin on, vähempi ei riitä.

SSV:llä on siinä mielessä helppo loppuohjelma, että peräkkäisinä päivinä ei ole pelejä ja joka toinen on kotona ja joka toinen vieraissa. Top-4 joukkueista vastaan tulee enää Happee kotona. Toisaalta "varmoja voittojakaan" ei ole kuin TPS Turussa.

Mielenkiintoista on myös se, että vaikka SSV:n saldo on 13-1-4, niin pisin voittoputki on ollut vain neljä ottelua.

Seuraavaksi SSV matkaa Ouluun, josta huippujoukkueista SPV ja Happee ovat jo hakeneet vähintään viiden maalin voitot. Seuraava kotipeli on vasta helmikuussa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaksi tiukkaa peliä, molemmat tasan 54 minuutin kohdalla ja kaksi tiukkaa voittoa varsinaisella peliajalla. Tekee varmasti hyvää Happeen itseluottamukselle kevättä ajatellen.

Happee otti puhtaan 4-0 pistevoiton SPV:stä runkosarjassa ja se tulee kyllä riittämään SPV:n edelle tällä kaudella. Oikeastaan ainoa peli, jonka Happeen voisi oikeasti kuvitella häviävän on SSV vieraissa, joten tuskin sieltä Kooveekaan ohi enää tulee. Happee on pelannut kolmijakoisen kauden, ensin seitsemän voittoa, sitten hiljaisempi jakso, jossa kuudesta pelistä vain kaksi voittoa ja nyt taas neljä voittoa putkeen, joista kolme ylemmän puoliskon joukkueita vastaan.

Seuraavaksi Happeella on kaksi vieraspeliä, NST (17.1.) ja Indians (21.1.) jotka periaatteessa Happeen luulisi hoitavan, mutta sitten taas pitää muistaa, että Indians nappasi juuri pisteen SSV:ltä Espoossa ja NST kaatoi Classicin Tampereella.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

SPV:llä näyttäisi puolustus pitävän aika hyvin, neljään viime peliin kerran kuusi, kerran viisi ja kahdesti neljä maalia omiin. Tässä on nyt kahden kuukauden putki, jonka aikana SPV ei ole voittanut tai hävinnyt kolmea peliä putkeen. Sen on vaikea nähdä riittävän neljättä sijaa ylemmäksi, kun muut kärkinelikon joukkueet ovat joko nyt tai aivan vasta olleet vähintään viiden ottelun pisteputkessa.

Seuraavat kaksi peliä ovat kotona Josbaa ja Indiansia vastaan ensi viikonloppuna, pari viikkoa sitten olisin sanonut, että Josba ei saa pisteen pistettä Seinäjoelta millään, mutta enää en ole niin varma. Indians-pelin pitäisi olla valmiiksi marinoitua pässinlihaa. Siinä mielessä loppuohjelma on helpohko, että SPV pelaa enää kaksi vieraspeliä ja kotipeleissäkään ei top-6 joukkueita tule vastaan.
Repa
11/01/2015
Ihan huikee on kyllä Lidlin joukkue. Tampereella ensin ollaan Mikke Järven kavereita pari erää ja sitten kun alkoi jo hävettämään niin kääntyi aivan totaalisesti. Esiinnytään kuin oltaisiin jossain kuplassa. Vaikee laji toi pilliin viheltäminen ja roolin vetäminen samaan aikaan.
Lollo
12/01/2015
Joensuussa pelejä seuranneena voi rehellisesti todeta, että voitot olisi suonut noista Josballe. Viimestelyssä parannettavaa ja jopa huonoa tuuria. Pleijjareihin ei mennä, mutta kyllä Antti kaivaa joukkueen kuiville ensi kautta varten. Tuomarit todella huonoja.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.