Liigat

Koovee-vahdilla pieni reikä silmässä – edessä vielä kuukauden lepotauko

28.01.
2015
2 Kommenttia
0
Liigat
Arvid Vonk joutuu olemaan vielä kuukauden sivussa. Kuva: Esa Takalo

Arvid Vonk joutuu olemaan vielä kuukauden sivussa. Kuva: Esa Takalo

Yli kaksi viikkoa sitten Salibandyliigan ottelun alkulämmittelyssä loukkaantunut Arvid Vonk joutuu olemaan vielä kuukauden sivussa. Täten Kooveen tämän kauden ykköstorjuja on pelikunnossa runkosarjan viimeisellä kierroksella tai mahdollisesti vasta pudotuspeleissä.

Vonk sai pallon silmäänsä juodessaan mehua SSV-ottelun alkulämmittelyssä. Maalivahti kertoi keskiviikkona Twitterissä, että silmässä oli pieni reikä ja se jouduttiin leikkaamaan laserilla. Vonkin mukaan näkö pysyy todennäköisesti yhtä hyvänä kuin ennenkin, eikä sitä tällä haavaa tarvitse korjata.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tuomari
29/01/2015
Kannattaisi harkita maalivahdeillekkin suojalasipakkoa! Ei pääsisi vastaavia tapaturmia enää sattumaan!
Junnu#8
01/02/2015
On oman joukkueenkin pelaajilla vastuunsa. Toki riippui missä Vonk hörppi mehua. Tarkoitan että voisi seurailla jos maalivahdilla ei ole maski päässä. Ettei silloin ruveta ampumaan palloja. Vaikia sanoa kun ei tilannetta nähnyt.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.