Liigat

Kooveella epäonnea maalivahtiosastolla – A-juniori-ikäisestä ykköstorjuja

30.01.
2015
3 Kommenttia
3
Liigat
Rasmus Hasu on Kooveen ykkösvahti runkosarjan loppuun saakka. Kuva: Esa Takalo/esatakalo.kuvat.fi

Rasmus Hasu on Kooveen ykkösvahti runkosarjan loppuun saakka. Kuva: Esa Takalo/esatakalo.kuvat.fi

Tampereen Kooveella on ollut viime aikoina epäonnea maalivahtien suhteen. Pääkallo.fi uutisoi aikaisemmin tällä viikolla, että silmävamman saaneen Arvid Vonkin sairasloma venyy runkosarjan loppuun saakka. Nyt myös Vonkin jälkeen torjuntavastuun ottanut Eero Peiponen on loukkaantunut.

Koovee kertoo tiedotteessaan, että Peiponen loukkasi sormensa alkuviikon harjoituksissa ja vamma vaatii leikkaushoitoa. Toipumisen pituudeksi on arvioitu 6-8 viikkoa.

Runkosarjaa on jäljellä vielä nelisen viikkoa ja siksi aikaa Kooveen ykköstorjujan vastuun ottaa A-juniori-ikäinen Rasmus Hasu. Vuonna 1995 syntynyt Hasu on Kooveen tiedotteen mukaan ollut joukkueen mukana koko kauden. Hasu on ollut miesten Salibandyliigan ottelun kokoonpanossa neljä kertaa urallaan ja esiintynyt A-junioreiden SM-sarjassa 53 kertaa. Varavahteina nähdään 1996 syntynyt Joonas Hartikainen sekä 1997 syntynyt Tommi Junttila.

Kooveen päävalmentaja Hannu Santanen kommentoi tilannetta seuraavanlaisesti:

– Onhan nämä nyt onnettomia yhteensattumia, mutta ei niitä voi jäädä murehtimaan. Minulla ja joukkueella on täysi luotto Rasmus Hasuun, ihan tuttu mies on kaikille ja hänellä on hyviä otteluita takana A-nuorissa. Kun saadaan sama vire siirtymään liigatasolle, niin hyvä tulee. Ei meillä ole mitään syytä muuttaa loppukauden pelillisiä tavoitteita, edelleen tavoittelemme pudotuspelien kotietua.

Kooveen uutinen

Aiheesta lisää:
Kuva: Liigaveskarin erikoinen loukkaantuminen – joi mehua ja sai pallon silmäänsä
Koovee-vahdilla pieni reikä silmässä – edessä vielä kuukauden lepotauko

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Säbänderus
30/01/2015
KRP:stä voi vapautua tuttu tuuraaja...
pertti k.
30/01/2015
paitsi että siirtoaika umpeutui pari viikkoa sitten
Totta kai
31/01/2015
Siinäpä se on ku tää lajii vaan rämpii lapsen kengissä vuodesta toiseen. Pienillä sääntömuutoksilla voitas järjestää näissä tapauksissa 1-2 divari mokelle ( myös kenttä pelaaja)näyttö paikkoja liigaan , pienellä lainauksella ottelu tai pari sopparilla. Ettei aina tarvis olla jotain typeriä farmi sopimuksia Kiekossa moinen on ollu yleistä pitkän aikaa, eikä siä olla et meiltä ei anneta ketään lainaks . Säbässä Mielummin istutetaan omalla penkillä, ku annetaan kehitys mahdollisuus.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.