Liigat

KrP:n päävalmentaja Heikki Luukkonen: ”Kauden loppu kulminoituu sarjapaikan säilyttämiseen”

26.01.
2015
2 Kommenttia
5
Liigat
Heikki Luukkonen kiitteli KrP:n heittäytymistä. Kuvassa pelaajat Joni Henttonen, Johannes Jokinen ja Henri Johansson varjelevat omaa maalia. Kuva: Topi Naskali

Heikki Luukkonen kiitteli KrP:n heittäytymistä. Kuvassa pelaajat Joni Henttonen, Johannes Jokinen ja Henri Johansson varjelevat omaa maalia. Kuva: Topi Naskali

Nokian KrP kärsi maanantain Salibandyliigan ottelussa kolmannen perättäisen tappion, kun se hävisi Tapanilan Erälle kotikentällään luvuin 4-7. KrP jatkaa kymmenentenä ja pudostuspeliviiva on karkaamassa, vaikka pelejä on jäljellä vielä seitsemän.

– Oli meiltä kyllä ehdottomasti vuoden 2015 paras peli. Minun mielestäni energinen esitys. Ryhmänä heittäydyttiin ja pelissä uskallettiin pelata. Meillä oli ehkä paikkoja muutamaan lisämaaliinkin, mutta tietyllä tavalla pelin kulminaatiopiste oli se kolmannen erän alku, jossa Erä pääsi kahden maalin johtoon.

– Noin taitavaa pallollista ryhmää vastaan jouduttiin sitten aika iso työmäärä tekemään, että ylipäätään päästiin pallolle. Jouduttiin kuormittamaan kahta kenttää, ja tuntui, että ratkaisupaikoissa tuli hätäisiä ratkaisuja. Harmillisesti sitten sekoiltiin vielä vähän tuohon ottelun loppuun. Pienten marginaalien peli. Ehkä Erä oli sitten tänään näiden numeroiden verran parempi, analysoi KrP:n päävalmentaja Heikki Luukkonen.

Sekoilulla Luukkonen viittasi siihen, että KrP:lla oli kaksi minuuttia ennen loppua melko pitkäänkin kuusi miestä kentällä, vaikka maalivahti Pekka Nieminen oli yhä maalillaan.

– Tosiaan meillä on ollut aika rikkonaisia harjoituksia viime aikoina ja pelejä myös. Ei olla tuota 6-5-pelaamista päästy kokeilemaan ihan näillä jätkillä. Tällä kertaa siinä oli tosiaan vähän uusia kavereita. Yhden pelaajan kanssa oli kommunikoitu, että hän vaihtaa veskarista. Siellä se 6-5-pelaaminen näytti toimivan hyvin, mutta veskari ei ollutkaan tullut pois. Että sellainen sekoilu siihen väliin, kommentoi Luukkonen tilannetta ja taisi vähän naurahtaakin kerratessaan tilannetta Pääkallo.fi:lle.

Sinänsä KrP:n leirissä ei ole paljon varaa nauruun. Otteluita on pelaamatta seitsemän ja eroa pudotuspeliviivaan on nyt kuusi pistettä. Sijoille 11-14 sijoittuvat pelaavat playouteissa ja sarjan 11 oleva Indians vaanii vain pisteen päässä.

Pelaako KrP vielä realistisesti pudotuspelipaikasta vai pyritäänkö nyt ainoastaan välttämään playoutit?

– Varmaan ihan peli ja harjoitus kerrallaan mennään ja yritetään tehdä parhaamme. Mutta. Sanotaanko nyt näin, että kyllä ne pudotuspelit alkavat tietyllä tavalla olemaan aika kaukainen haave. Kyllä meidän kauden loppu kulminoituu sarjapaikan säilyttämiseen. Tulee se sitten suoraan tai playout-pelien kautta, niin sillä ei itse asiassa ole niin suurta merkitystä. Peli kerrallaan mennään, arvioi Luukkonen KrP:n loppukautta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
KooKoo
28/01/2015
KooKoo ruudussa.
Poistun. Tapparan viillot ovat ottaneet yliotteen.
Myös Ilveksen vierailut Ruotsissa.
Jäähyväisiksi sanon, että SPV harjaa, SSV voi tulla, Clasu sekoitti pelaaviensa pakan.
Thanks. Over and out.
Jekku
28/01/2015
sikäli ei yllätä että luukkonen on taas pudottamassa yhtä seuraa. melko surullinen tapaus

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.