Liigat

KrP:n päävalmentaja Heikki Luukkonen: ”Otteluiden läpivienti on ollut haastavaa”

15.01.
2015
3 Kommenttia
2
Liigat
Tomi Kolkkanen oli yksi KrP:n onnistujista Kooveeta vastaan ja nakutti tehopisteet 2+1. Päävalmentaja Heikki Luukkonen näkee joukkueen yhtenä heikkoutena ottelun kokonaisvaltaisen läpiviennin ja se näkyi myös Kooveta vastaan. Kuva: Topi Naskali

Tomi Kolkkanen oli yksi KrP:n onnistujista Kooveeta vastaan ja nakutti tehopisteet 2+1. Päävalmentaja Heikki Luukkonen näkee joukkueen yhtenä heikkoutena ottelun kokonaisvaltaisen läpiviennin ja se näkyi myös Kooveta vastaan. Kuva: Topi Naskali

Nokian KrP koki ensimmäisen tappionsa sitten marraskuun keskiviikon Salibandyliigan kamppailussa Kooveeta vastaan lukemin 9-7. Vahva työnteko ei tuottanut toivottua tulosta hyvässä vireessä olevan Kooveen vieraana.

Tuloksen lisäksi joukkue sai huonoja uutisia Tommi Merton loukkaantumisen myötä. Merto on oletettavasti poissa jonkin aikaa silmävamman vuoksi.

Myös Henri Johansson on poissa loukkaantumisen vuoksi. Joukkueen kotisivuilla puhuttiin selkävammasta, mutta päävalmentaja Heikki Luukkonen ei tätä vahvistanut. Merto ja Johansson ovat joukkueen kaksi parasta pistemiestä.

– Ylävartalovamma. En koe tarpeelliseksi kommentoida pelaajien vammoja sen tarkemmin. Hän tekee töitä sen eteen, että pääsisi pelaamaan. Mennään päivä kerrallaan. Hyvinkin mahdollista, että hän on mukana jo seuraavassa ottelussa, kuten tuollaisten tietyntyyppisten vammojen suhteen usein on, sanoi Luukkonen, eikä halunnut kommentoida Johanssonin vammaa sen tarkemmin.

KrP ei ole toistaiseksi vakuuttanut tällä kaudella. Pelejä on takana 17 ja sijoitus on kymmenes. Pudotuspelit ovat jäämässä tätä menoa haaveeksi myös tällä kaudella.

Kooveeta vastaan se pani hyvin kampoihin, mutta ei pystynyt pelaamaan ehjää 60 minuuttista. Luukkosen mukaan pelin kokonaisvaltainen läpivienti on yksi joukkueen ongelmista.

– Peli kerrallaan tässä pyritään parantamaan. Nyt ollut vähän sinne päin tekemistä joka pelissä. Otteluiden kokonaisvaltainen läpivienti on ollut todella haastavaa ja pelien sisälle on osunut hyviä sekä huonoja vaiheita.

– Kokoonpanoja tässä on valitettavasti pyöritelty erinäisten loukkaantumisten ja poissaolojen takia. Vastoinkäymisistä voi puhua vaihtuvuuden suhteen. Toisaalta taas sitten muutamat kaverit ovat saaneet näytönpaikkoja, kuten esimerkiksi Jussi Mustalahti, joka iski heti maalin tilaisuuden saatuaan, harmitteli Luukkonen erinäisiä loukkaantumisia ja esitysten ailahtelevuutta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Säbänderus
15/01/2015
Pelaakos seuran ainoa ammattilainen, Johansson, enää ollenkaan ?
Näätäfani
15/01/2015
Hyvä JM7 !
Jarru 3
16/01/2015
Ei taida näädillä riittää matsku enää 3 kenttään! Tais tulla koo-vee pelissä TAAS muutama miinus..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.