Kuvat: Kurre Westerlund tempaisi asuvalinnallaan salibandyn Cup-finaalissa

Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää
Kuva: Juhani Järvenpää

SSV ponnisti sunnuntaina salibandyn miesten Suomen Cupin voittajaksi. Classic kaatui finaalissa jatkoajalla lukemin 7–6. SSV:n laulajamanageri Kurre Westerlund tempaisi asuvalinnallaan joukkueensa juhliessa Cup-voittoa.

– Kiva, että kirjoitetaan taas, Westerlund murjaisi nähtyään Pääkallo.fi:n edustajan.

Westerlund on aiemminkin temppaissut mestaruusjuhlien asuillaan – ja aiheuttanut niillä myös puhetta puolesta ja vastaan. Kommentillaan Westerlund viittasikin juuri tähän.

Kuva: Juhani Järvenpää
Kuva: Juhani Järvenpää

Tällä kertaa Westerlund oli pukeutunut kuninkaaksi.

– Mietin asua ja ajattelin, että tämä on jo yhdeksäs Suomen Cupin voitto, Westerlund selitti asuvalintansa taustoja.

– Taitaa olla niin, että seuraavaksi parhaalla on kolme Cupin voittoa. Vastustajilla menee kauan ottaa meidät kiinni. Ja kun puhutaan arvostuksesta, niin Cup on aina kerrasta poikki, Westerlund päätti ja korosti arvostavansa Cupin korkealle.

SSV:n sankari Cupin finaalissa oli Juho Järvinen, joka summasi tehot 3+2. Järviselle kirjattiin sekä 6–6-tasoitus että 7–6-jatkoaikamaali.

4 comments

  1. Onko se ”tempaisu”, jos sen saman tekee vuodesta toiseen?

    Last season vaimitesemeni.

  2. Lombardo. Aloittaen että viimekerrasta on aikaa ja kyseessä ei ole sama asu koskaan joten kyllähän se on tempaisu. Kurren asuvalinnat mielestäni viihdyttää.

  3. Kurren asuvalinnat viihdyttää, koska viime aikoina sillä on ollut niin vähän mahdollisuuksia pukea ”yköstä” päälle. Kauden päätteeksi saa pukea rooliasua vain omassa makuukammarissaan…