Liigat

Kytösalmi hyppää penkin takaa kaukaloon: ”Treeni ja peli kerrallaan lähdetään parantamaan”

08.01.
2015
1 Kommentti
1
Liigat
Janne Kytösalmi (kuvassa vasemmalla) oli mukana alkukauden NST:n valmennustiimissä. Kuva: Salibandyliiga

Janne Kytösalmi (kuvassa vasemmalla) oli alkukauden mukana NST:n valmennustiimissä. Kuva: Salibandyliiga

NST:n miesten liigajoukkue saa loppukautta ajatellen vahvituksen, kun alkukauden apuvalmentajan roolissa toiminut Janne Kytösalmi liittyy joukkueen pelaajistoon kevätkauden ajaksi.

NST:n alkukausi oli vahva, mutta nyt joukkueella on meneillään kuuden ottelun voitoton putki. Kaikkiaan 194 liigaottelua pelannut ja niissä 109 tehopistettä tehnyt 32-vuotias hyökkääjä tuo mollivoittoisessa putkessa tarpovaan joukkueeseen sopivasti kokemusta ja taitoa.

Kytösalmi kommentoi paluutaan Pääkallo.fi:lle.

Hyppäät penkin päästä kaukaloon. Miksi näin?
– Mikko Hoomanin tullessa mukaan valmennusrinkiin ja Niko Saarisen siirtyessä kevääksi vaihto-oppilaaksi Ranskaan käytännössä avasi tällaisen ikkunan. Lisäksi myös tuntui, että olisi vielä annettavaa joukkueelle kentän puolella. Eikä pelaamisen vietti tietysti mihinkään häviä.

Jatkatko vielä mukana valmennustiimissä eli oletko jatkossa pelaajavalmentaja?
– En jatka pelaajavalmentajana. Luovutin fläppitaulut Hoomanille Josba-pelin jälkeen. Aikaisemmista kokemuksista viisastuneena kaksoisroolin vetäminen joukkueessa on mahdotonta. Yksi rooli ja sillä selvä.

NST on parissa viime pelissä ollut epävireinen. Millä eväillä joukkue palaa voittojen tielle?
– MM- ja muita taukoja ei pystytty hyödyntämään optimaalisesti. Selvää oli jo kauteen lähdettäessä, että meillä ei ole laajaa rinkiä käytössä, josta ammentaa pelaajia. Treeni kerrallaan ja peli kerrallaan lähdetään parantamaan. Kausi on vielä pitkä, joten kaikki on mahdollista. Se vaatii jokaiselta 100% sitoutumisen bussikuskista lähtien.

Lisää aiheesta NST:n kotisivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Ilm 20: 1-2
09/01/2015
lopun alkua...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.