Divarit

M-Team hurjalla kirillä kuuden maalin takaa voittoon – katso sunnuntain salibandytulokset

25.01.
2015
2 Kommenttia
7
Divarit
M-Teamin Janne Makkonen (sin. #97) oli tänään joukkueensa huiman kirin pääarkkitehti. Arkistokuva: Salibandyliiga.

M-Teamin Janne Makkonen (sin. #97) oli tänään joukkueensa huiman kirin pääarkkitehti. Arkistokuva: Salibandyliiga.

Salibandyn Suomen Cup -huuman taustalla pelattiin tänään neljä matsia miesten Divarissa, sekä yksi naisten Salibandyliigan ottelu.

Divarissa käytiin kiihkeä kamppailu, kun Vaasassa kohtasivat sarjaneloseksi viime pelien hyvän vireensä myötä kivunnut SB Vaasa isännöi Botniahallilla yhtä sijaa ylempänä sarjataulukossa majailevaa M-Teamia. Saattoi olla, että ottelun alussa vierasjoukkue M-Teamin jalat olivat jääneet legendaarisesti sinne bussin puolelle, sillä vajaan 18 minuutin pelin jälkeen SB Vaasa johti ottelua jo 6-0.

Ensimmäisen erän lopulla M-Team teki kuitenkin tärkeän kavennuksen 6-1 -lukemiin ylivoimalla. Seuraavan 40 minuutin ajanjakson vieraat voittivatkin sitten 6-0 ja veivät voiton lopulta niukasti lukemin 6-7. Ottelun pistehait olivat 1+3 -tehot kerännyt M-Teamin Janne Makkonen sekä kaksi maalia ja yhden maalisyötön nakuttaneet SB Vaasan Valtteri Nurmi ja Teppo Haakana.

Naisten liigassa pelattiin tarkkaa peliä, kun M-Team emännöi Kajaanin Papasia Ruskeasuolla, Helsingissä. M-Team voitti ottelun lukemin 3-2 (0-0, 2-1, 1-1). Vierailija Papas siirtyi ottelussa 0-1 -johtoon toisessa erässä, mutta M-Team tuli nopeasti tasoihin ja erän loppupuolella vielä ohi. Papas tasoitti vielä kolmannen erän alussa, mutta kymmenen minuuttia ennen loppua tullut M-Teamin Kaisa Kantokorven 3-2 maali jäi ottelun viimeiseksi. Ottelun paras pistenainen oli M-Teamin kakkoskentän Emma Itänen 1+1 -tehojensa myötä.

Naisten Salibandyliiga:
M-Team – Papas 3-2

Miesten Divari:
Masku – ÅIF 6-7 JA
SB Vaasa – M-Team 6-7
LNM – LaSB 6-6 JA
Blackbirds – Welhot 5-11

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Riviera
26/01/2015
Hyvä Masku. Läheltä liippas, ettei takki auki pelaamaan tulleista sipoolaisista saatu uusia kavereita. Hieman paremmalla onnella ottelusta olisi voitu saada tämän kauden toinen täysi pistepotti. Ehkä senkin aika vielä tulee ennen kauden päätöstä.
katsoja
26/01/2015
Hyvä matsi masku-åif. Masku olisi ansainnut voiton

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.