Divarit

Marras- ja joulukuun parhaat julkistettiin – Lastikalle titteli kolmesti peräkkäin

12.01.
2015
2 Kommenttia
2
Divarit
Eemeli Salin valittiin marraskuun pelaajaksi miesten Salibandyliigassa. Kuva: Salibandyliiga

Eemeli Salin valittiin marraskuun pelaajaksi miesten Salibandyliigassa. Kuva: Salibandyliiga

Salibandyliigan marraskuun pelaajaksi on valittu Kooveen hyökkääjä Eemeli Salin ja joulukuun pelaajaksi Happeen maalivahti Eero Kosonen. Naisten Salibandyliigan vastaavat valinnat ovat marraskuussa Tapanilan Erä III:n hyökkääjä Tuuli Huuskonen ja joulukuussa Classicin hyökkääjä Eliisa Alanko.

Divarin marraskuun pelaajaksi sarjan valmentajat äänestivät marraskuussa Steelersin Ville Lastikan (kolmannen kerran peräkkäin!) ja joulukuussa Lammin Salibandyn hyökkääjä Rasmus Kainulaisen.

Salibandyliigassa Kooveen hyökkääjä Eemeli Salin, 24, oli joukkueensa johtohahmoja kun tamperelaiset voittivat marraskuun kaikki neljä otteluaan ja varmistelivat asemiaan sarjan kärkipäässä. Vahvat esitykset poikivat Salinille paikan myös Suomen MM-joukkueeseen. Kaikkiaan Eemeli Salin on tehnyt kauden 16 liigaottelussaan 18 maalia ja syöttänyt 10.

Maalivahti Eero Kososen, 28, joulukuun suurteot keskittyivät Göteborgin MM-turnaukseen, jossa hän torjui Suomen MM-finaaliin ja masensi yhä uudelleen Ruotsin hyökkääjät, vaikka isännät lopulta niukkaan 3-2-voittoon venyivätkin. Salibandyliigassa Kosonen päätti joulukuun torjumalla Happeelle kärkiottelussa 6-5-vierasvoiton SPV:stä.

Naisten Salibandyliigassa Tapanilan Erän III:n hyökkääjä Tuuli Huuskonen, 23, merkkautti tehopisteitä joukkueensa marraskuun kaikissa neljässä ottelussa, joista tuloksina oli kaksi voittoa, tasapeli ja tappio. Kaikkiaan Huuskosen marraskuun tehot olivat 6+9. Huuskonen oli kaikissa neljässä ottelussa plusmiinustilastossa plussalla ja kykeni tutkaparinsa Anna Yli-Kojolan kanssa ankkuroimaan Erä III:n vahvasti sarjan keskikastiin.

Naisten Salibandyliigaa johtavan Classicin hyökkääjä Eliisa Alanko, 26, teki joulukuussa seitsemän liigamaalia ja syötti viisi tamperelaisten voittaessa kolmesta ottelustan kaksi. Alangon superilta osui vierasotteluun M-Teamia vastaan: 14-4-voitossa hän teki kolme maalia ja syötti viisi (!). Eliisa Alanko johtaa Naisten Salibandyliigan pistepörsiä 14 ottelun lähes käsittämättömillä tehoilla 24+21=45.

Ville Lastikka, 18, pohjusti valintansa jälleen Divarin kuukauden pelaajaksi sarjan kärkijoukkue Steelersin marraskuun neljällä murskavoitolla. Kuukauden tappiolla aloittaneet ”Teräsmiehet” latoivat seuraavissa neljässä ottelussaan 52 maalia, ja Ville Lastikka teki niistä 16 syöttäen vielä kuorrutukseksi neljä. Erä Akatemiaa vastaan Lastikka iski setsemän ja SBS Maskua vastaan viisi osumaa.

Rasmus Kainulainen, 17, oli Lammin Salibandyn johtohahmoja joukkueen hiipiessä joulukuussa sarjakakkoseksi. Kainulainen kirjautti LaSB:n joulukuussa pelaamissa kahdessa ottelussa kummassakin kolme tehopistettä.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Teksti: Salibandyliigan tiedote

Päivitys: 12.1. klo 14.46 Rasmus Kainulainen on 17-vuotias, ei 24.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
RasseVanhentunut?
12/01/2015
jutussa mainitaan B-junnari Rasmus Kainulaisen iäksi 24???
rapu
13/01/2015
Rasmus oli käyttäny väärii papruja ku juttua tehtiin...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.