Miehet

Mikä on sinun salibandylupauksesi vuodelle 2015? Näin tutut laji-ihmiset lupasivat

01.01.
2015
4 Kommenttia
6
Miehet
Classic-puolustaja Janne Lamminen (vas.) lupasi tuulettaa maalia riehakkaasti vuonna 2015. Kuva: Salibandyliiga

Classic-puolustaja Janne Lamminen (vas.) lupasi tuulettaa maalia riehakkaasti vuonna 2015. Kuva: Salibandyliiga

Uusi vuosi, uudet salibandykujeet. Pääkallo.fi kysyi vuoden 2014 viimeisenä päivänä Twitterissä salibandyihmisten lupauksia vuodelle 2015. Hashtagin #salibandylupaus alle kertyi lupauksia iso määrä – niin liigapelureilta, alasarjajyriltä kuin lajiliiton pomoiltakin.

Tähän juttuun on koostettu laji-ihmisten lupauksia. Pääkallo.fi:n oma lupaus on olla alkava vuonna entistä purevampi ja parempi salibandymedia. Ja vielä ehtii luvata – kerro oma salibandylupauksesi vaikka tämän jutun kommenttiosastolla tai Twitterissä hashtagilla #salibandylupaus.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Simo
01/01/2015
Tutut laji-ihmiset? 90% totally nevöhööd
S7
01/01/2015
Kyll mä sitten vähän kovemmalla prosentilla noita tiedä:-). Mutta joo löytyy tuntemattomia suuruuksiakin...Tää divarin komeetta Jonaeson ois pari kuukautta sitten ollut tommoinen, ei enää!
Junnu#8
02/01/2015
Tuttuja nimiä tuosa oli:D Jonaeson on huikea pelimies. Monet hehkuttavat Lastikkaa ja syystä. Ja ehkä Jonaeson on jäänyt vähemmälle huomiolle salibandy mediassa. Huikeat käet kaverilla ja laukaus. Nopeutta löytyy. Pellaa ensivuonna varmuudella Salibandyliigassa. Steelersissä tai jossain muualla:D
Arto Kilponen
02/01/2015
Facebookin puolelle tämän jo laitoin, mutta lupaan käyttää enemmän ääntä Oilersin peleissä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.