Divarit

Näin virittäydyt Cup-tunnelmaan – muistatko nämä hetket?

24.01.
2015
0 Kommenttia
3
Divarit
Petteri Nykky toimi vuoden 2007 finaalin kommentaattorina. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Petteri Nykky toimi vuoden 2007 finaalin kommentaattorina. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Salibandyn Suomen Cupin finaalit ratkotaan sunnuntaina Helsingin jäähallissa. Cupin finaaleita on ratkottu miesten puolella 1980-luvun lopulta saakka.

Ylen ELävään arkistoon on kerätty miesten Suomen Cupin finaaleita 2000-luvulta. Mukana ovat vuoden 2003 finaali Josba-Classic, vuoden 2004 finaali SSV-Oilers, vuoden 2005 finaali SSV-Classic, vuoden 2006 finaali Oilers-SSV ja vuoden 2007 finaali Erä-Josba.

Videoilla vilisee useita legendaarisia suomalaisia salibandykasvoja. Jos haluat virittäytyä kunnolla Cup-tunnelmaan, niin katso mitä Classicin silloinen päävalmentaja Pasi ”Passo” Peltola sanoo vuoden 2003 finaalin jälkeen.

Kuinka pysyi maila Salibandyliigan nykyisen toimitusjohtajan JP Lehtosen kädessä vuonna 2004? Miten sitten sujuu valmentajavelho Petteri Nykyn kommentaattorin rooli vuoden 2007 finaalissa?

Videoherkkua tarjoillaan tässä osoitteessa.

Lue lisää:
Cup-mestarit ratkotaan sunnuntaina Helsingin jäähallissa – näin seuraat tapahtumia

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.