Liigat

NST onnistui Tampereen ryöstöretkellä – Johanssonin hurja tehoilta laiha lohtu

10.01.
2015
2 Kommenttia
6
Liigat
Arto Vainikaisen NST nousi Classic-voitolla pudotuspeliviivan yläpuolelle. Kuva: Topi Naskali

Arto Vainikaisen NST nousi Classic-voitolla pudotuspeliviivan yläpuolelle. Kuva: Topi Naskali

Lappeenrannan NST vastasi miesten Salibandyliiga-kierroksen yllätyksestä hakemalla vierasvoiton Tampereelta. Kotijoukkue Classic kaatui tiukoin lukemin 6–7 (2–3, 2–2, 2–2). NST nousi voitolla viimeiselle pudotuspeleihin oikeuttavalle sijalle, kahdeksanneksi.

Classic meni ottelussa nopeasti 2–0-johtoon, mutta NST tuli ohi vielä avauserän aikana. Sveitsistä täksi kaudeksi Lappeenrantaan siirtynyt Daniel Steiger alusti kaksi vierasjoukkueen maalia.

NST piti johtonsa myös toisessa erässä, ja 40 minuutin jälkeen oltiin kutkuttavassa 4–5-tilanteessa. Lauantai-iltana tehot 1+2 kirjauttanut Steiger vastasi lappeerantalaisten toisesta osumasta, ja kasvatti kauden tehopistelukemansa 12:een.

Toisella erätauolla Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala teki muutoksia kokoonpanoon vaihtamalla Lassi Torisevan tolppien väliin. Joni Järviölle ehti kertyä kahden erän aikana ainoastaan kuusi torjuntaa.

Päätöserässä Sami Johansson iski kahdella maalillaan Classicin 6–6-tasalukemiin, kun ottelua oli jäljellä enää pelimiehen kympin verran. Edes kuuden pisteen (4+2) iltaa viettäneen Johanssonin tehot eivät kuitenkaan riittäneet, sillä NST iski voittomaalin ajassa 53.17. Ratkaisijana oli Jouko Sumén, ja näin ollen lappeenrantalaiset pääsivät kotimatkalle kahden ryöstöpisteen kanssa.

Tappion myötä Classic tippui sarjataulukossa viidennelle sijalle.

Linkit: Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Juuso
10/01/2015
NST taisi ensimmäisen kerran tällä kaudella voittaa sarjataulukossa edellä olleen joukkueen. Tuollaisella pelillä voi päästäkin kahdeksan sakkiin. Kotipeliä pitää vaan parantaa, toistaiseksi kotona saalis kolme (3) pistettä. No, maanantaina Erä masentaa lappeenrantalaiset taas kerran.
Lihava Piippu
10/01/2015
Ja jälleen on Tampereen ykkösseurana se oikea jengi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.