Liigat

NST Pasilaan SSV:n vieraaksi – lappeenrantalaisten huippumaalivahti sivussa

03.01.
2015
2 Kommenttia
2
Liigat
NST joutuu sarjakärki SSV:n vieraaksi ilman luottomaalivahtiaan Jarkko Monthania. Kuva: Markku Taurama

NST joutuu sarjakärki SSV:n vieraaksi ilman luottomaalivahtiaan Jarkko Monthania. Kuva: Markku Taurama

Miesten Salibandyliigan lauantain ainoassa ottelussa SSV saa Pasilaan vieraakseen NST:n Lappeenrannasta. Kärjessä porskuttavan SSV:n edellinen tappio on marraskuulta, kun taas NST on pelannut ilman voittoa neljä ottelua.

NST lähtee vierasreissuun ilman luottomaalivahtiaan Jarkko Monthania, jolla on polven kanssa ongelmia ja lisäksi 37-vuotias konkari on ollut sairaana. NST:n maalissa pelaa 21-vuotias Ville Nilosaari, jonka vastuu tällä kaudella on jäänyt hyvin olemattomaksi.

Kakkosmaalivahdiksi NST on saanut viime kaudella varamaalivahdin tonttia hoitaneen Janne Tiaisen. Mikäli Monthan joutuu olemaan pidempään sivussa pelikentiltä, heikentää se oleellisesti NST:n mahdollisuuksia edetä tälläkin kaudella pudotuspeleihin. Monthan oli syksyllä niiden neljän maalivahdin joukossa, joista valittiin Suomen MM-kisamaalivahdit Göteborgiin.

SSV lähtee uuden vuoden ensimmäiseen taistoon terveellä miehistöllä, ja yhdeksästä edellisestä ottelusta se on hävinnyt vain yhden. Viime keväänä SSV passitti NST:n kesälomille puolivälierissä suoraan voitoin 3-0, ja tämänkin kauden ensimmäisessä ottelussa Lappeenrannassa NST joutui taipumaan Viikinkien edessä 2-8.

Ottelu alkaa tänään Pasilassa klo 17.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Arto Kilponen
03/01/2015
Jos oikein olen koostanut nuo kaikkien aikojen tulokset, niin NST ei ole koskaan saanut pistettäkään SSV:ltä vieraista. 2008 on tosin saanut otteluvoiton playoffeissa.
Hannu H
03/01/2015
NST on voittanut kerran SSV:n Pasilassa playoff-peleissa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.