Liigat

OLS:lle ikäviä uutisia: kaksi avainpelaajaa sairastuvalle

05.01.
2015
6 Kommenttia
9
Liigat
OLS menettää hetkeksi parhaan pistemiehensä Valtteri Parviaisen loukkaantuneiden listalle. Kuva: Anssi Koskinen

OLS menettää hetkeksi parhaan pistemiehensä Valtteri Parviaisen loukkaantuneiden listalle. Kuva: Anssi Koskinen

Oulun Luistinseura kärsi loukkaantumisia sunnuntaisessa miesten Salibandyliigan kamppailussa Jyväskylän Happeeta vastaan. Sekä Valtteri Parviainen että Ville Oksa joutuivat jättämään ottelun kesken, eikä heitä nähty enää kentällä.

OLS:n parhaana pistemiehenä tällä kaudella loistanut Valtteri Parviainen loukkasi polveaan, mutta alustavien tietojen mukaan selvisi tilanteesta kuitenkin säikähdyksellä. Odotettavissa on yhden viikon huili. Parviainen on iskenyt tällä kaudella 25 (14+11) tehopistettä Salibandyliigassa.

– Sen verran tiedetään, että Valtterin polvessa ei ole mitään rikki. Kipu on tällä hetkellä vain kova. Hän tuli alas huonossa asennossa, kun kaveri antoi vähän vauhtia selän puolelta. Uskomme, että hän on jo ensi viikolla pelillä, OLS-käskyttäjä Jami Herrala kuvaili Pääkallo.fi:lle.

Puolustaja Ville Oksa puolestaan loukkasi takareittään, ja edessä voi olla pidempi tauko peleistä kuin Parviaisella. Herrala kertoi, että vamman vakavuus selviää tiistain aikana.

OLS:lla on kahden edellä mainitun lisäksi myös lisätäytettä sairastuvalla. Joulukuussa Kellon Lyönnistä siirtynyt Jukka Kinnunen parantelee polven sivusidevammaa. Pitkäaikaispotilas Jukka Lindgren puolestaan tekee vähitellen paluuta harjoituksiin. Lindgren on ollut sivussa selkävamman takia.

Sekä Kinnunen että Lindgren ovat todennäköisesti sivussa OLS-kokoonpanosta vielä tammikuun ajan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
huhuhu
05/01/2015
Kovat menetykset olssille.. toivottavasti ei lähde pelit menemään alamäkeen kun porukkaa loukkaantunut... ikävä tilanne varsinki parviaisen loukkantuminen. Kaveri antoi vauhtia selästä ja jalka petti alta. Happeen pojat ajelivat koko ajan selästä mutta tuomari ei puuttunut asiaan ja tässä lopputulos......
Sorvankylän kurvi
05/01/2015
Onko toi Parviainen. Huhhu onpa tullut massaa parissa vuodessa, eikä kaikki lihasta. Tai sitten kuva ja kuvan valotus valehtelee. Huippu junnu (-94) kuitenkin, nostan hattua Valtterille, tulevalle maajoukkue pelaajalle. Oikeesti.
Eki
06/01/2015
haisee vähä kreatiiniposkilta
sami
06/01/2015
pikku sika siellä
Massaa
07/01/2015
Kyllähän se on vain ja ainoastaan lihasta. Kaveri vetää punttia tällä hetkellä ku Hulk Hogan parhaina vuosina.
Liike on hieman kankeampaa, mutta voima lisännyt aikaisempia heikkouksia, mm. kaksinkamppailuja.
kellis
09/01/2015
iso muna pojalla

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.