Pitkän uran liigassa ja divarissa tehnyt pelaaja menehtynyt – divariottelu siirretty

Miesten salibandyn Divarin otteluohjelmassa lauantaille 10.1. klo 16.00 merkitty ottelu Blue Foxin ja Blackbirdsin välillä siirtyy myöhemmin määriteltävään ajankohtaan. Siirron taustalla on salibandy-yhteisöä on kohdannut suru-uutinen.

Pitkäaikainen liiga- ja divaripelaaja Maunu Jääskeläinen on menehtynyt sairastumisen myötä viikonloppuna.

Vuonna 1981 syntynyt Jääskeläinen pelasi liigaa NST:n ja Divaria Barbaareiden, SC Kaneetin sekä Blackbirdsin riveissä. Jääskeläisen kasvattajaseura oli Ristiinan Maalihaukat.

Asiasta kertoo floorball.fi-sivusto.

3 comments

  1. NST:n loppiaisen pelissä kotijoukkue pelasi surunauhat käsivarressa ja ennen ottelun alkua vietettiin hiljainen hetki Maunun muistolle. Hän pelasi NST:ssä kuusi kautta divaria ja liigaa. Yllättävä sairaus voi viedä vaikka vasta vähän yli kolmekymppisen, se laittaa ajattelemaan.

    Kymmenen vuotta sitten Maunu Jääskeläinen oli tärkeässä roolissa NST:n noustessa divarista liigaan ratkaisevissa peleissä AC HaKia vastaan. Parhaassa pelissään Maunu teki kolme maalia ja ratkaisi lopulta otteluvoiton rankkarikilpailun viimeisenä laukojana. HaKin maalissa oli muuan Henri Toivoniemi, edellisen kevään MM-All-Starsin veskari.

    Hyvät muistot jäi mainiosta pelimiehestä.

  2. Mitä Maunulle tapahtui?

    Vetää kyllä hiljaiseksi, voimia kaikille läheisille.. Hieno pelimies!

  3. Otamme osaa!erittäin valitettavaa että nuori pelaaja lähtee yhtäkkiä keskuudestamme,voimia Maunun vanhemmille ja Blackbirdsin väelle.