Divarit

Pitkän uran liigassa ja divarissa tehnyt pelaaja menehtynyt – divariottelu siirretty

07.01.
2015
3 Kommenttia
1

Miesten salibandyn Divarin otteluohjelmassa lauantaille 10.1. klo 16.00 merkitty ottelu Blue Foxin ja Blackbirdsin välillä siirtyy myöhemmin määriteltävään ajankohtaan. Siirron taustalla on salibandy-yhteisöä on kohdannut suru-uutinen.

Pitkäaikainen liiga- ja divaripelaaja Maunu Jääskeläinen on menehtynyt sairastumisen myötä viikonloppuna.

Vuonna 1981 syntynyt Jääskeläinen pelasi liigaa NST:n ja Divaria Barbaareiden, SC Kaneetin sekä Blackbirdsin riveissä. Jääskeläisen kasvattajaseura oli Ristiinan Maalihaukat.

Asiasta kertoo floorball.fi-sivusto.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
AOA
07/01/2015
NST:n loppiaisen pelissä kotijoukkue pelasi surunauhat käsivarressa ja ennen ottelun alkua vietettiin hiljainen hetki Maunun muistolle. Hän pelasi NST:ssä kuusi kautta divaria ja liigaa. Yllättävä sairaus voi viedä vaikka vasta vähän yli kolmekymppisen, se laittaa ajattelemaan.

Kymmenen vuotta sitten Maunu Jääskeläinen oli tärkeässä roolissa NST:n noustessa divarista liigaan ratkaisevissa peleissä AC HaKia vastaan. Parhaassa pelissään Maunu teki kolme maalia ja ratkaisi lopulta otteluvoiton rankkarikilpailun viimeisenä laukojana. HaKin maalissa oli muuan Henri Toivoniemi, edellisen kevään MM-All-Starsin veskari.

Hyvät muistot jäi mainiosta pelimiehestä.
Kaaripallo
07/01/2015
Mitä Maunulle tapahtui?

Vetää kyllä hiljaiseksi, voimia kaikille läheisille.. Hieno pelimies!
Vaasa
07/01/2015
Otamme osaa!erittäin valitettavaa että nuori pelaaja lähtee yhtäkkiä keskuudestamme,voimia Maunun vanhemmille ja Blackbirdsin väelle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.