Liigat

Ruokosen Josba ei suostu häviämään – kaksi 4-4 -tasapeliä samaan viikonloppuun

11.01.
2015
1 Kommentti
5
Liigat
Antti Ruokosen ohjastama Josba on aloittanut vuoden pirteästi. Kuva: Jari Turunen.

Antti Ruokosen ohjastama Josba on aloittanut vuoden pirteästi. Kuva: Jari Turunen.

Joensuussa elettiin miesten Salibandyliigassa synkkiä aikoja vuonna 2014, kun Josba keräsi koko vuoden aikana vain neljä voittoa. Vuosi 2015 on alkanut huomattavasti paremmin, sillä vuodenvaihteen jälkeen Josba ei ole hävinnyt kolmesta pelistään yhtään.

Monesti aiemminkin valmentaja Antti Ruokonen on ollut Josban pelastava enkeli ja siltä se alkaa näyttää nytkin. Ruokonen hyppäsi valmennusryhmään vuodenvaihteessaa ja syyskaudella kyntänyt joensuulaisryhmä voitti loppiaisena NST:n vieraissa 7-4 ja tänä viikonloppuna se pelasi kaksi 4-4 -tasapeliä.

Tasapelipisteet eivät tulleet ihan keneltä tahansa, sillä eilen joukkue väänsi pisteen tänään SSV:n kaataneelta Kooveelta ja tänään pistepotti jaettiin Esport Oilersin kanssa.

Kaksi tasuria samaan viikonloppuun on salibandyssa jonkin asteinen harvinaisuus, etenkin, kun ne tulivat molempina päivinä samoin lukemin. Eilisessä ottelussa maaleja mätettiin tasatahtiin, mutta tämän päivän tasuri oli varsinainen taistelupiste, sillä Josba oli ottelussa tappiolla jo 0-3 ja vielä lopussa 3-4. Tasoitusmaali Oilersia vastaan syntyi reippaat kahdeksan minuuttia ennen ottelun loppua Ville Laasosen toimesta.

Josban kannalta mieluisaa on myös se, että onnistujia on löytynyt jokaisesta kentällisestä. Lisäksi syksyllä pimennossa ollut Jarkko Nurmela on löytänyt pelivireen tehtyään tämän vuoden puolella kolmeen peliin tehot 6+2. Tänään noista tehoista syntyi kaksi maalia ja yksi maalisyöttö, mikä teki hänestä pelin parhaan pistemiehen.

Linkit:
Ottelutilasto Josba-Oilers
Jari Turusen kuvapankki ottelusta Josba-Koovee

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Harri
12/01/2015
Joensuussa Ruokonen on toisten mielestä arvojärjestyksessä Jumalasta seuraava, toisten mielestä taas hänen ei pitäisi olla enää missään tekemisissä Josban kanssa. Niin ne mielipiteet vaihtelee kaverista, joka sanoo asiat suoraan ja tarvittaessa näyttää nynnyille miten hommat pitää tehdä.

Josba jää neljän jengin putoamiskarsintaan, mutta hoitaa sarjapaikan varmasti. Jos Ruokonen olisi otettu mukaan heti syksyllä olisi Josba ilman muuta kahdeksan sakissa, mutta kuten sanottua läheskään kaikki Joensuussa ja Josbassa eivät hänen tyylistään tykkää.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.