Divarit

Salibandy Akatemia aloittaa toimintansa – mukaan valitaan 8-13 seuraa

29.01.
2015
0 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen

Salibandy Akatemia kehittää ja toteuttaa salibandyn kehittymisen seurantakokonaisuutta ja valmentajien täydennyskoulutusta valittavien yhteistyöseurojen kanssa. Taustalla on Sami Hyypiä Akatemian (SHA) jalkapallotoiminta vuodesta 2011 lähtien.

Yhteistyöhön valitaan kahden vuoden määräajaksi 8 -13 seuraa, joista 4-5 on tyttöseuroja. Toiminta koskee yhteistyöjakson ensimmäisenä vuonna 2015–16 tytöissä C–ikäluokan pelaajia sekä pojissa D1–ikäluokan että D2–ikäluokan pelaajia. Yhteistyöjakson toisena vuonna toimintaan nousee mukaan 2003-syntyneet tytöt ja 2004-syntyneet pojat. Tapahtumissa voi olla mukana vuotta nuorempia pelaajia seuran linjausten mukaisesti.

Lue lisää Salibandyliiton sivuilta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.