Divarit

Salibandyn siirtoraja umpeen – tällaisia siirtoja nähtiin viime hetkillä

20.01.
2015
5 Kommenttia
7

SB Vaasa vahvisti hyökkäystään. Arkistokuva: Elmeri Elo.

SB Vaasa vahvisti hyökkäystään. Arkistokuva: Elmeri Elo.

Salibandyn kansallinen pelaajasiirtoraja meni umpeen viime perjantaina. Kesästä asti auki olleet siirtomarkkinat poikivat muutaman pelaajakaupan aivan viime hetkillä.

Divarissa mynämäkeläisen SBS Wirmon maalivahtiosastolla nähtiin muutoksia. Alkukauden Wirmossa pelannut Jaakko Kaistinen palasi henkilökohtaisten syiden vuoksi kotiseudulleen Jyväskylään. Tilalle mynämäkeläiset saivat kokeneen Harri Soinin, joka saapui kakkosdivarin SB Naantalista. Soini on pelannut Divaria aiemmin Uudenkaupungin Salibandyn ja FBC Turun riveissä.

SB Vaasa taasen sai uusvanhan pelaajan takaisin, kun Kimmo Lintala siirtyi Vaasan kakkosjoukkueesta. Hyökkääjänä pelaava Lintala keräsi alkukaudella 2.divisioonassa kymmenessä ottelussa tehot 2+10. Vaasalaiset myös menettivät kaksi pelaajaa, kun puolustaja Olli-Jussi Sariola ja maalivahti Hannes Hannula siirtyivät kakkosdivarin Nurmon Jymyyn.

Naisten Salibandyliigan kolmanneksi viimeisenä majaileva TPS hankki Essi Niskalan maalinsa suulle. Alkukauden Niskala pelasi naisten Divaria kaarinalaisen West Coast Sheriffien joukkueessa.

Poikien ASM-sarjassa Veli-Pekka Turula palasi Oulun Luistinseuraan. Lahjakas Turula oli suuressa roolissa viime vuonna, kun OLS voitti ASM-kultaa. Miehellä on vyöllään myös miesten Salibandyliigan otteluita.

Täältä pääset näkemään kaikki toteutuneet siirrot.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Niko Vahtera
Niko Vahtera
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Turku / Mynämäki
Twitter: @nvahtera
Epätietoinen
20/01/2015
Jäi hieman epäselväksi missä Kaistinen pelaa jatkossa?
MY
20/01/2015
Muuramen kasvatti Yrityksen leipiin!
Upi
20/01/2015
Kaistinen palaa O2:n riveihin.
tietotaito
21/01/2015
Niskala pelannut ison osan kaudesta Sheriffien 3 joukkueessa 3.divaria eikä ykköstä.
Jarski
21/01/2015
Kaistisen loppukauden joukkueesta ei ole ollut missään virallista tietoa, mutta twitteriä lukevat ovat saattaneet huomata Jaakon jo treenanneen O2:sen kanssa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.