Salibandyn siirtoraja umpeen – tällaisia siirtoja nähtiin viime hetkillä

SB Vaasa vahvisti hyökkäystään. Arkistokuva: Elmeri Elo.

SB Vaasa vahvisti hyökkäystään. Arkistokuva: Elmeri Elo.
SB Vaasa vahvisti hyökkäystään. Arkistokuva: Elmeri Elo.
Salibandyn kansallinen pelaajasiirtoraja meni umpeen viime perjantaina. Kesästä asti auki olleet siirtomarkkinat poikivat muutaman pelaajakaupan aivan viime hetkillä.

Divarissa mynämäkeläisen SBS Wirmon maalivahtiosastolla nähtiin muutoksia. Alkukauden Wirmossa pelannut Jaakko Kaistinen palasi henkilökohtaisten syiden vuoksi kotiseudulleen Jyväskylään. Tilalle mynämäkeläiset saivat kokeneen Harri Soinin, joka saapui kakkosdivarin SB Naantalista. Soini on pelannut Divaria aiemmin Uudenkaupungin Salibandyn ja FBC Turun riveissä.

SB Vaasa taasen sai uusvanhan pelaajan takaisin, kun Kimmo Lintala siirtyi Vaasan kakkosjoukkueesta. Hyökkääjänä pelaava Lintala keräsi alkukaudella 2.divisioonassa kymmenessä ottelussa tehot 2+10. Vaasalaiset myös menettivät kaksi pelaajaa, kun puolustaja Olli-Jussi Sariola ja maalivahti Hannes Hannula siirtyivät kakkosdivarin Nurmon Jymyyn.

Naisten Salibandyliigan kolmanneksi viimeisenä majaileva TPS hankki Essi Niskalan maalinsa suulle. Alkukauden Niskala pelasi naisten Divaria kaarinalaisen West Coast Sheriffien joukkueessa.

Poikien ASM-sarjassa Veli-Pekka Turula palasi Oulun Luistinseuraan. Lahjakas Turula oli suuressa roolissa viime vuonna, kun OLS voitti ASM-kultaa. Miehellä on vyöllään myös miesten Salibandyliigan otteluita.

Täältä pääset näkemään kaikki toteutuneet siirrot.

5 comments

  1. Niskala pelannut ison osan kaudesta Sheriffien 3 joukkueessa 3.divaria eikä ykköstä.

  2. Kaistisen loppukauden joukkueesta ei ole ollut missään virallista tietoa, mutta twitteriä lukevat ovat saattaneet huomata Jaakon jo treenanneen O2:sen kanssa.