Liigat

Sarjajumbon penkin päässä yllätys – lajilegenda hyppäsi valmentajaksi loppukauden ajaksi

06.01.
2015
3 Kommenttia
14
Liigat
Antti Ruokosen (oik) Josba nappasi heti voiton. Ruokosen vasemmalla puolella Josban päävalmentaja Petri Torni. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Antti Ruokosen (oik) Josba nappasi heti voiton. Ruokosen vasemmalla puolella Josban päävalmentaja Petri Torni. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Joensuun Josban kausi miesten Salibandyliigassa on ollut vaikea – vaikeaa oli itseasiassa koko vuoden 2014, sillä Josba onnistui voittamaan vuoden aikana vain neljä ottelua Salibandyliigassa.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan joukkuetta yritetään nyt herätellä uusvanhalla valmentajalla, Antti Ruokosella. Pitkän päivätyön lajin eteen tehnyt Ruokonen oli Josban penkin päässä jo tiistaina, kun Josballa oli ottelu NST:tä vastaan.

Herättely näyttää ainakin alkuun onnistuneen, sillä Josba onnistui hakemaan vieraspisteet NST:ltä lukemin 7–4.

Ruokonen, 51, on valmentanut pitkällä urallaan Josbaa useaan otteseen. Aikanaan hän on luotsannut myös miesten salibandymaajoukkuetta. Tällä kaudella Ruokonen on ollut mukana Josban juniorien ja kakkosdivarijoukkue Josba Akatemian valmennuksessa.

Ruokosen tulon myötä ketään ei potkittu pois tieltä, vaan hän tuli lisänä valmennustiimiin. Josban päävalmentajana tällä kaudella on toiminut Petri Torni.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Ruokosta pyydettiin mukaan valmennustiimiin useamman kerran syksyn aikana, mutta vasta vuodenvaihteen jälkeen hän päätti lähteä mukaan.

Juttua muokattu klo 19.30: Lisätty NST–Josba-ottelun tulos.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Olipa yllätys
06/01/2015
Ruokonen herätteli onnistuneesti Josban pelaamaan oikealla tasolla. NST taisi vähän yllättyä, eikä päässyt mukaan koko 60 minuutin aikana. Ansaitut pisteet Joensuuhun.

NST kuusi peliä voitoitta ja edessä Classic, Erä ja Happee. Ei hyvältä näytä. Putoamiskarsinta kutsuu?
S7
07/01/2015
NST oli Pasilassa todella ponneton ja näköjään sama meno jatkui Josbaa vastaan. Pikaisesti jotain tai putoamispeleissä ovat...
Aivan saletti
07/01/2015
Ruokonen pelastaa Josban, jälleen kerran. Josba ei ole ikinä pudonnut liigasta, eikä putoa nytkään. Putoamiskarsintaan se joutuu, mutta siihen mennessä peli ehtii riittävästi parantua.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.