Ulkomaat

Siirtojytky Ruotsissa – suomalaistähti siirtyy kesken kauden pois Storvretasta

02.01.
2015
7 Kommenttia
5
Ulkomaat
Rickie Hyvärinen (nro 27) ei ole enää jatkossa Mika Kohosen joukkuekaveri Storvretassa. Kuva: perwiklund.se

Rickie Hyvärinen (nro 27) ei ole enää jatkossa Mika Kohosen joukkuekaveri Storvretassa. Kuva: perwiklund.se

Storvretan 34-vuotias suomalaistähti Rickie Hyvärinen jättää seuran 1,5 vuoden jälkeen ja siirtyy tukholmalaisen AIK:n riveihin loppukaudeksi. Uusi sopimus kattaa kevään lisäksi option tulevasta kaudesta.

Hyvärisen kerrotaan esiintyvän uuden seuran paidassa jo tiistain jumbokamppailussa Höllvikeniä vastaan. AIK on halunnut Hyvärisen riveihin jo pidemmän aikaa ja suomalainen kertoi viime kesänä UNT.se:lle, että kiinnostuksesta huolimatta hänen sopimuksensa Storvretan kanssa pitää.

Hyvärinen on tehnyt tällä kaudella kuusi tehopistettä sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluvan Storvretan paidassa. Joukkue majailee kuudentena. Suomalaisen rooli ei ole ollut erityisen suuri tällä kaudella. Tukholmalaisen AIK:n kausi on ollut taasen hyvin murheellinen ja perinteikäs joukkue on vasta sarjan 12 tällä hetkellä.

Hyvärinen kuului Suomen kisajoukkueeseen joulukuun MM-kisoissa. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Hyvärinen asuu Tukholmassa, joten muuttopuuhiin pelaaja ei ole joutumassa.

Siirrosta kertoi ensimmäisenä ruotsalaislehti Expressen. Hyvärinen itse antoi tällaisen vihjeen Instagram-tilillään.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Katsoja
02/01/2015
Aikamoinen tähti, teki tällä kaudella peräti kuusi pistettä. Ruotsissa ei pelaa muita Suomalaisia tähtiä kun Kukkola muut näyttävät olevan jo sammuneita tähtiä.
Suomesta löytyy ainakin parikymmentä pelaajaa jotka ovat parempia kun nämä: Hyvärinen, Kohonen ja Tiitu.
Katsoja 1
02/01/2015
Kohosesta en sano mitään mutta jos meillä on 20 parempaa pelaajaa kuin Hyvärinen niin miksi me ei olla mestareita. Jos katsoo
Hyväisen tekemisiä 10 vuotta taaksepäin niin onhan jätkä ollu Suomen paras äijä. Piste loppu.
Katsoja
02/01/2015
Niinpä, kun katsotaan taaksepäin näin on ollut mutta jos taas verrataan tämän vuoden saavutuksia niin aika kaukana on tähtipelaajista. Salibandyn toimittajat kirjoittavat vanhoista tähdistä mielummin, jotka nähtävästi ovat läheisempiä tuttuja kun nykyiset salibandyn tähdet.
Suomessa on jo uusi polvi vastuullisena kaikissa joukkueissa ja toivottavasti näin myös tapahtuu maajoukkueessa,.
Salibandyn media elää menneisyydessä.
Jonsku
02/01/2015
Varsinainen jytky. Hyvärinen on ollut ihan hyvä pelaaja, mutta valmentajat katsovat aina pelaajan suorituskykyä sillä hetkellä. Menneet ovat menneitä.
katsojalle
02/01/2015
Katsojallle vastauksena.. Varmasti pojastasi tulee hyvä pelaaja, onhan hän jo D-junnu, vai puhuitko serkkupojasta joka pelaa ihan A:n sm-sarjaa? Hyvärinen on yksi suomen parhaita pelaajia edelleen, siitä ei pääse mihinkään. Hattu pois päästä eikä haukkumista...
Junnut
02/01/2015
Kysykää niiltä uusilta tähdiltä, miksi yli 30-vuotiaat Petri Kauko, V-M Hynynen, Mikko Kohonen, Timo Toivonen , Tuukka Kiviranta, Mika Savolainen, Janne Hulmi, OscarHänninen, Juha Kivilehto ym. tulevat dominoimaan tämän(kin) vuoden liigan Play Offeissa... Ja jos verrataan tämän vuoden saavutuksia, niin pelejä on 2015 ehtinyt olla vasta aika vähän. Jos katsotaan vuotta 2014, niin Hyvärinen pelasi 2014 Ruotsin liigan finaalissa isossa roolissa ja oli joulukuun MM-kisoissa loukkaantumiseensa asti yksi Suomen parhaita, ellei paras pelaaja...
S7
03/01/2015
Niin ja kysykää samalla miksi niin usein hidas ja täysin paska(ainakin tän palstan tilasto tuijottajien mukaan) M.Järvi niin usein rääpäisee ratkaisumaalit! Ei sillä junnuissa on tulevaisuus, mutta nyt jokainen junnu ja heidän vanhempi silmät auki ja ottamaan oppia noilta kokeneilta. Tää jatkuva itku ja se että vaaditaan "ilmaiseksi" pelipaikkoja ei johda mihinkään...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.