SPV murskasi Oilersin Hankkion johdolla – katso lauantain salibandytulokset

Eliisa Alanko (keskellä) nakutti tänään tehot 3+3 Kooveen verkkoon. Kuva: Esa Takalo/esatakalo.kuvat.fi

Eliisa Alanko (keskellä) nakutti tänään tehot 3+3 Kooveen verkkoon. Kuva: Esa Takalo/esatakalo.kuvat.fi
Eliisa Alanko (keskellä) nakutti tänään tehot 3+3 Kooveen verkkoon. Kuva: Esa Takalo/esatakalo.kuvat.fi

SPV ei jättänyt Oilersille sanan sijaa miesten Salibandyliigassa ja vei voiton lukemin 2-11. SPV:n voiton takuumiehinä häärivät tehot 4+1 Saalistanut Jari Hankkio sekä lähes kaiken torjunut Jarno Ihme. Kolmannen perättäisen voittonsa ottanut SPV on sarjassa kolmantena. Oilers jatkaa sarjan kuudentena.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin Tampereen derby. Sarjakakkonen Classic ei jättänyt Kooveelle juuri saumoja, vaan vei pisteet lukemin 11-3. Classicin tehonaisena hääri Eliisa Alanko pistein 3+3. Koovee on sarjassa kuudentena.
Esa Takalon ottelukuvat

Miesten Divarissa M-Team ja Blackbirds jakoivat pisteet loppulukemin 5-5 ja. M-Teamin tehokkain oli Janne Makkkonen pistein 1+2. Blackbirdsin Jere Rekilä laukoi kaksi maalia. M-Team on sarjan kolmantena. Blackbirds on tällä hetkellä Divarin 11 sijalla.

Lauantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
16:45 Oilers-SPV 11-2
18:30 OLS-Koovee 9-5

Naisten Salibandyliiga
14:00 SB-Pro-M-Team 13-2
15:00 Classic-Koovee 11-3
17:00 NST-Steelers JSB 8-2
18:30 TPS-SB Vantaa 12-2

Miesten Divari
15:30 M-Team-Blackbirds 5-5 ja.
17:00 LaSB-SBS Masku 9-3
17:00 ÅIF-Blue Fox 7-6
18:00 LNM-Loviisan Tor 5-6
18:30 Erä Akatemia-SBS Wirmo 4-7
18:30 SB Welhot-Steelers 9-8

24 comments

  1. Siinä taas näyetettiin Kotilaisen Pasille, kun niin kovasti vohkii SPV:tä. Aivan jäätävän hienoa peliä ja muutenkin loistavaa pallollistapeliä. Tässä vähän tuntuu, että taitaa itsellä Pasilla olla jotain omia henkilökohtaisia kalavelkoja SPV:tä/Tommya kohtaan. Twitterissä ollaa niin miestä. ”Nyt TV:ssä tarjolla maailman huonointa pallollistapeliä”. Pyh pah, sanon minä!!

  2. Varis vaihtoon ja äkkiä! Aivan hirveää kuraa.. Ja ei ollut spvn pallollinen peli hyvää ei, vastaiskut tosin älyttömän murhaavia. Eli juurikin niin kuin kotilainen tämän naulasi. Nimimerkki Mietiskelij. voisi opetella hieman tätä peliä ennen kuin tulee nolaamaan itsensä…

  3. Kotilainen vaan koittaa hehkuttaa Oilerssia kun se taitaa olla ainut jengi joka ei sille ole potkuja antanut..

  4. Jos täältä hakee arvioita niin spv voittaa aina väärällä tavalla. Onneksi pelejä ei pelata kotilaiselle (2. Div valmentaja?).

  5. Kotilainen voisi ottaa ne vihalasit päästä ennen kuin leikkii asiantuntijaa.

  6. P.Kotilainen valmentaa 2-Divisionaassa Duckseja.
    Miksi se ei valmenna esim. jotain Liigajoukkuetta?

  7. Johan nyt on kumma kun spv häviää oilersille niin speve on tietenkin huono. Sitten kun voittaa 11-2 niin on edelleen HUONO!

  8. Opetelkaa seinäjokiset lukemaan. Spv voitti ottelun murskalukemin vastaiskupelillä, missä on kieltämättä maailman kärkiluokkaa. Sen sijaan järjestäytyneet ja pitkät hyökkäykset eivät olleet kummoisia. Ansaitsi toki voittonsa ja oilers oli sysipaska.

  9. Kotilainen oli itse saamaton ”pelaaja”. Tais saada lähtöpassit joka joukkueesta missä pelasi

  10. Toi Koovee on Ceen pelastus neljän sakkiin, pidetään nää sijoitukset.

  11. joo, kyllä ontui oilersin pitkät hyökkäykset, turhahkoja pallonmenetyksiä jotka SPV hyödynsi

    ihmeellä oli hyvä päivä tietysti vähän tuuriakin mutta hyvä

  12. Hankkio älyttömässä iskussa. Sinänsä speven ongelma on pallollisen pelin puute, tänään taktiikka toimi kuin häkä, kun oilers antoi pallon puolessa välissä kenttää. Nää taktiikat on vähän maku asioita, ei Kreikka voittanut pallollisella pelillä, eikä se säbässäkään mikään pakko ole hinkata pitkää hyökkäystä.

    Se mikä paistoi mulle läpi, oli oilerssin huonous. Tuntuivat jalalla olevan ihan unessa. Speve kun lähti ylöspäin, niin lerssiläiset jäi telineisiin! Mä sanon, että en nyt ole ton taktiikan ylin ystävä, mutta SPV on kova keväällä!! Koponen saanut taas äijänsä hyvään tikkiin fyysisesti ja jos Hankkio jatkaa noita otteita, niin on jengissä leveyttä ratkaisijoissa. Hakonen on myös hyvässä iskussa…

  13. Hyvä OLS!!!! Kuka oli Olsilla maalissa? Oliko Koivisto? Ite en pelliin päässyt.

  14. Ei voinut sitä Yle ladata areenan sivulle koko ottelua, vaan kaksi ensimmäistä erää on ilmeisesti tarpeeksi! Sika huonoa touhua tollanen. SPV kyllä pelas omilla vahvuuksilla ja Oilers puolestaan ei ilmestynyt pelaamaan ollenkaan.

  15. Kyllä oli OLS peissä luokatonta tuomaritoimintaa. Pojat puhalsivat JÄLLEEN KERRAN niin räikeästipohjoisen poikia vastaan että hirvutti katsoa. Miten tuollainen on mahdillista??? Ja se pelin viimeinen jäähykin (2+10)…eivät varmaan itsekkään tienyt tuomarit mistä antaa jäähy.

  16. Eiköhän Niemelän Pete ole sanonut jotain ”ei lasten korville” painottuvaa tekstiä kun sai 10min.
    2min tilanteesta ois kuulunu molemmille.
    Ei tuomarit Olsia vastaan vislanneet vaan molempia vastaan.
    Pari selkeää Olsin jäähyä jäi jopa antamatta, mutta sama oli KooVeella.
    Vihkoon vetivät kuitenkin.

  17. nyt oilers olisi aika tehdä jotain joukkue ei voi hyvin näkeehän sen miten peli suorituksesta.Varis ei vaan saa joukkuetta pelaamaan kun katsoo vuosi sitten missä mentiin niin alaspäin ollaan menty,siellä olis vapaana itä helsingissä ukko ja espoossa myös jotka voisi olla hyvä vaihto ehto.

  18. Oilerssilla pitäisi nyt olla paras miehistö kun verrataan vimeistä viittä vuotta. Aikaisemmin puhuttiin kokemattomuudesta, nuorista lahjakkuuksista mutta nyt nämä samat miehet ovat kokemukseltaan ja iältään parhaassa vaiheessa urheilijoina.
    Kysymys kuuluu, mitä virheitä valmennus on tehnyt tälle joukkueelle?
    SPV oli hyvä mittari öljymiehillle, valitettavasti tulos kertoo kaiken.

  19. Oilersilla suorastaan typerä pelitapa. Jauhetaan sitä palloa niin kauan kunnes tehdään virhe ja kaveri pääsee iskemään vastaan. Haastoja vastustajan viisikon sisään ei tulee juuri lainkaan.

    Tämä täydellisen pallokontrollin hakeminen on nimenomaan näitä Variksen älynväläyksiä, mies jo muutama vuosi sitten Kytöhongan kanssa paalutti, kuinka TPS on liigan paras pallolla… Mitä hemmetin järkeä on olla paras pallolla jos sillä ei näköjään tuloksia tule… ”Pelillisesti ylivoimaisia” my ass

  20. On se Sipoon ÅIF ihme jengi. Välillä peli kulkee, toisinaan taas ei. Esim. Blue Foxista ja Welhoista tällä kaudella kaksi voittoa, Vaasalta sitten pataan 13-0. Joukkue on ykköskentän varassa ja jos niillä on normipäivä, ÅIF voi voittaa, mutta jos ei, niin muista kentistä ei nouse ratkaisijoita

  21. Lienee 500 pisteen rajapyykit aika jokapäivästä nannaa liigassa, kun ei ylläolevaan juttuun saada edes sivulauseeseen mahdutettua asiaa. Sama asia floorball.fi -jutussa. Pelaako kyseinen pelaaja liian pohjoisessa? Sääliksi käy lajia tällainen puuhastelu.

  22. Ihmetyttää tuo jatkuva itkeminen tuosta SPV:n pallollisesta pelaamisesta ja sen heikkouksista. Jos joukkue voittaa luvuin 2-11 Oilersin, jota kaikki asiantuntijat pitivät ainakin ennen kauden alkua mitalisuosikkina, eikö se ole aivan sama millaisella pallollisella pelillä, taktiikalla tai pelitavalla se tulee. Aivan kuin voitto ei olisi yhtä arvokas, jos se tulee tehokkaalla vastaiskupelillä verrattuna voittoon joka rakennetaan pitkiin hyökkäyksiin perustuvalla pelitavalla. Totuus vain on se, että taktiikoista riippumatta, SPV on rautaisessa fyysisessä kunnossa ja loputkin äijät saadaan kohta sairastuvalta laatikkoon. Joukkueessa on voitonnälkää, yksilötaitoa sekä kokemusta ja rutiinia niin paljon, että kun tosi pelit keväällä koittavat kaikki saavat olla Happeeta ja SSV:tä myöten varpaillaan Seinäjokisten kanssa.