Liigat

SSV nitisti ilman Monthania rimpuilleen NST:n – Järviselle ja Meyerille hattutemput

03.01.
2015
1 Kommentti
1
Liigat
SSV:llä pysyi lauantaina NST:tä paremmin katse pallossa. Ottelun tehokkain oli Markus Olkkonen (vas.), joka summasi tehot 2+2. Kuva: Jari Turunen

SSV:llä pysyi lauantaina NST:tä paremmin katse pallossa. Ottelun tehokkain oli Markus Olkkonen (vas.), joka summasi tehot 2+2. Kuva: Jari Turunen

Salibandyn pääsarjoissa oli lauantaina vain yksi ottelu ohjelmassa, kun SSV ja NST kohtasivat Helsingissä miesten Salibandyliigassa. SSV oli kamppailussa parempi lukemin 11–6.

NST joutui lähtemään vieraskamppailuun ilman ykkösvahtiaan Jarkko Monthania, jonka polvivaivoista Pääkallo.fi kertoi aiemmin lauantaina. SSV puolestaan oli liikkeellä täysin ehjällä rosterilla.

Lauantai-illan suurimpia sankareita Pasilan Urheilutalolla olivat SSV:n Niclas Meyer (3+0), Juho Järvinen (3+0) ja Markus Olkkonen (2+2).

SSV–NST-ottelua seurasi paikan päällä 589 katsojaa.

Sunnuntaina pääsarjoissa onkin sitten taas vilkkaampaa. Miesten liigassa ja Divarissa on yhdet kamppailut ja naisten liigassa neljä ottelua. Ohjelman voi katsoa Pääkallo.fi:n viikonloppuennakosta.

Linkit:
Ottelun tilastot
Jari Turusen kuvat ottelusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Arto Kilponen
04/01/2015
SSV-NST peli oli sitten sitä mitä odotettiinkin, pl. se, että NST teki maaleja yllättävän monta. NST ei ole vieläkään koskaan saanut pisteen pistettä SSV:ltä vieraista. Ja tällä kaudella on siis hävinnyt top-7 joukkueille kaikki pelinsä.

NST on pelannut kohta pari kuukautta voitoitta, edellinen voitto tuli 12.11. Indiansista. NST:n verkkoon on isketty palloa urakalla, tässä sarjatilanne päästetyt maalit per ottelu osalta:

Kaikki PMO
SSV 4,63
Happee 4,67
SPV 5,31
Classic 5,36
OLS 5,43
TPS 5,67
Oilers 5,80
Erä 5,93
Koovee 6,60
Indians 6,71
NokianKrP 6,73
SalBa 6,73
NST 7,36
Josba 7,73

Kun niistä 10+ pisteen miehistä oli puhetta, niin Erällä siis edelleen kaksi ja NST:llä näitä on peräti seitsemän. NST tehnyt kuitenkin vain neljä maalia enemmän. SSV:llä on nyt 10 miestä 10+ pisteessä.

SSV:llä on runkosarjaa vielä 10 peliä jäljellä, näistä kolme seuraavaa vieraissa. Mielenkiintoisia pelejä tiedossa, sillä SalBahan on laittanut tosissaan kampoihin isommilleen kotona (Salba-SSV 10.1.), Koovee on siis minun suosikkini runkosarjan kakkoseksi, eli iso haaste sekä SSV:lle että Kooveelle (Koovee-SSV 11.1.) ja 17.1. OLS pääsee koittamaan onnistuisiko se tällä kertaa hieman paremmin huippujoukkuetta vastaan kotonaan (toki OLS-Happee ottelu on tänään). Muita pelejä SSV:llä ei tässä kuussa sitten olekaan.

NST pelaa tammikuussa vielä neljä peliä, näistä kolme kotona ja Classic vieraissa. NST:llä sama kuin SSV:llä, tammikuu saadaan pakettiin jo 17.1. Ensimmäinen kotipeli on tiistaina 6.1. pakkovoitto Josbaa vastaan, NST:llä ei ole varaa menettää heikommille pisteen pistettä, sillä Erä on näyttänyt, että se saa nämä pelit SPV:tä, Oilersia jne. vastaan tiukoiksi, siinä missä NST ottaa pataansa systemaattisesti 5+ maalilla. Edelleen näyttäisi siltä, että tuo NST-Erä 12.1. tulee olemaan äärettömän tärkeä ottelu.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.