Liigat

SSV tyrmäsi SalBan jo avauserässä – Järvinen voiton pääarkkitehtina

10.01.
2015
0 Kommenttia
2
Liigat
Juho Järvinen nakutteli TUPLA-mainos selässään jälleen 3+1 tehot. Tällä kertaa kaatui Raumalla SalBa. Kuva: Elmeri Elo.

Juho Järvinen nakutteli TUPLA-mainos selässään jälleen 3+1 tehot. Tällä kertaa kaatui Raumalla SalBa. Kuva: Elmeri Elo.

Lauantaina Raumalla kohtasivat Salibandyliigan sarjataulukon ääripäät, kun kärkipaikan ennen ottelua jakanut SSV vieraili sarjajumbo SalBan vieraana. SSV oli lopulta parempi maalein 3-10 (0-5, 1-2, 2-3).

SSV nousi voitollaan liigan sarjataulukon kärkipaikalle 27 pisteellä, joskin ottelun kakkosena 25 pisteellä majailevaa Happeeta enemmän pelanneena. SalBa jatkaa häntäpaikan pitäjänä.

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelu ratkesi jo avauserässä, kun SSV iski taululle 0-5 lukemat. Helsinkiläiset johtivat ottelua toisen erän puolivälissä jo 0-7. SalBa onnistui kaventamaan toisen erän lopulla ja saikin kavennusmaalista uutta virtaan taisteluun, mutta erätauko tuli ikävään saumaan ja SSV tykitti kolmannen erän alkupuoliskolla kolme maalia, johtaen parhaimmillaan jo 1-10.

Ottelun hahmo?
Ottelun hahmo oli Juho Järvinen, joka viimeisteli tehot 3+1. Muutenkin SSV:n joukkueesta nousi useampi mies tilastoihin, sillä he peluuttivat toista maalivahtia lukuun ottamatta kaikkia matkassa mukana olleita pelaajiaan.

Ottelun puheenaihe?
Kokonaisuudessaan SSV:n pelinopeus ja fyysisyys olivat valovuoden raumalaisia edellä. Kokenut helsinkiläisryhmä ei jättänyt missään tilanteessa hetkeäkään aikaa tai tilaa SalBan pelinrakentelulle.

Tilastohuomiot:
SalBa: Tomi Lahti 2+0, Jani Lehtoniemi 0+2
SSV: Juho Järvinen 3+1, Pasi Laitila 1+2, Miko Kailiala 2+0, Jani Helenius 1+1, Tuomas Nylander 1+1, Jukka Soini 1+1, Niclas Meyer 0+2, Mikael Järvi 0+2

Linkit:
SalBan raportti
Elmeri Elon kuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Marko Östman

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.