Divarit

Steelers-hyökkääjän olkapää leikataan – kausi todennäköisesti paketissa

04.01.
2015
1 Kommentti
2
Divarit
Steelers-hyökkääjä Aleksanteri Ihalaisen (vas.) kausi päättyi olkapäävammaan. Kuva: Jari Turunen

Steelers-hyökkääjä Aleksanteri Ihalaisen (vas.) kausi voi pahimmassa tapauksessa päättyä olkapäävammaan. Kuva: Jari Turunen

Divarin Hämeenlinnan Steelersiä edustavan hyökkääjän Aleksanteri Ihalaisen kausi saattaa olla ohi. Ihalainen loukkasi olkapäätään 6. joulukuuta pelatussa ottelussa M-Teamia vastaan. Vamma vaatii leikkauksen.

Tarkempi huilin määrä saadaan vasta alkuviikosta leikkaavan lääkärin toimesta, mutta edessä on joka tapauksessa useamman kuukauden pelitauko.

Steelersin kotisivuilla Ihalainen itse arvioi, että pudotuspelien myötä tavallista pidempi kausi antaa vielä pienet mahdollisuudet paluulle tämän kauden puolella, mutta on hyvin mahdollista että kausi on paketissa.

27-vuotias Ihalainen ehti pelata 11 Divari-ottelussa tällä kaudella. Tehopisteitä kertyi yhteensä 10 (5+5).

Divaria johtava Steelers kohtaa sunnuntaina sarjassa viidentenä majailevan, kaksi ottelua vähemmän pelanneen LaSB:n. Ottelu pelataan Lahden Suurhallissa, ja tavoitteena on tehdä uusi Divarin yleisöennätys.

Aiempi ennätys rikottiin jo aiemmin tällä kaudella Hämeenlinnassa pelatussa sarja-avauksessa, jossa Steelers voitti LaSB:n jatkoajan jälkeen. Elenia Areenalle saapui silloin peräti 1000 katsojaa.

Ottelu LaSB–Steelers alkaa sunnuntaina kello 16.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Mika Vihavainen
04/01/2015
Todennäköisesti olkapää paketissa leikkauksen jälkeen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.