Divarit

Suomen Cupin finalistit selviävät – katso tästä alkuviikon salibandytarjonta

05.01.
2015
3 Kommenttia
3
Divarit
SC Classic voitti viime vuonna miesten Suomen Cupin. Tänään se kohtaa välierissä yllätysvoittoja ottaneen FBC Turun. Kuva: Salibandyliiga

SC Classic voitti viime vuonna miesten Suomen Cupin. Tänään se kohtaa välierissä yllättäjäjoukkue FBC Turun. Kuva: Salibandyliiga

Loppiaisen nurkilla pelataan salibandyn pääsarjoja sekä Suomen Cupin välieriä. Tiistai-iltaan mennessä on selvillä tämän kauden Suomen Cupin finalistit.

Maanantaina pelataan yksi miesten Divarin kamppailu, kun SBS Masku isännöi SBS Wirmoa. Molemmat joukkueet kaipaavat kipeästi pisteitä. SBS Masku on sarjan viimeisenä. Wirmo on suorittanut alakanttiin ja majailee sijalla 11. Maanantaina ratkotaan myös miesten Suomen Cupin toinen finalisti. Cupin tämän kauden suurin yllättäjä FBC Turku yrittää pudottaa hallitsevan mestarin Classicin finaalista kotikentällään. Tämän parin voittaja kohtaa SSV:n finaalissa.

Tiistaina pelataan naisten Suomen Cupin molemmat välieräottelut. Koovee haastaa Classicin Tampereen paikalliskamppailussa. Kakkosdivisioonan Pirkkalan Pirkoilla on kova paikka, kun joukkue pyrkii pudottamaan hallitsevan Cup-mestarin SB-Pron ulos finaaleista.

Miesten Salibandyliigassa pelataan tiistaina kaksi kamppailua. Karjalan derbyssä sekä NST että Josba yrittävät kääntää mollivoittoista kurssiaan ylöspäin. Nokian Krp ja Rauman SalBa kohtaavat Raholassa. KrP majailee pudotuspeliviivan tuntumassa yhdeksäntenä, kun SalBa pyrkii pois toiseksi viimeiseltä sijalta.

Classic isännöi keskiviikkona Indiansia viime kauden puolivälierätoisinnossa. Varsinkin Indians kaipaisi kipeästi lisää pisteitä. TPS:n ja Oilersin välisessä ottelussa on mielenkiintoista taustavärettä. Oilersin riveissä pelaa useita entisiä TPS:n pelaajia.

Naisten Salibandyliigassa sarjajumbona oleva SB Vantaa pyrkii haastamaan sarjan kolmantena olevan SC Classicin kotikentällään.

Maanantai 5.1.

Miesten Divari
18:30 SBS Masku-SBS Wirmo

Miesten Suomen Cupin välierät
18:30 FBC Turku(2.div)-Classic

Tiistai 6.1.

Miesten Salibandyliiga
17:00 NST-Josba
18:30 Nokian KrP-SalBa

Naisten Suomen Cupin välierät
14:00 SB-Pro-PirPi(2div.)
14:00 Classic-Koovee

Keskiviikko 7.1.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Classic-Indians
18:30 TPS-Oilers

Naisten Salibandyliiga
18:30 SB Vantaa-Classic

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Lähetykset
05/01/2015
Osaako kukaan kertoa onko missään mitään nähtävillä?
Frutti di Mare
05/01/2015
Cupin välierä näkyy tänään maanantaina klo 18.10 alkaen FBC Turun kotisivuilla ja ilmaiseksi.
Junnu#8
05/01/2015
Ei taida näkyä. Ilmoittaa vain odota hetki. Kohta alkaa eikä kuvaa näy. Ihme kun nämä ei toimi koskaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.