Liigat

Tilastokummajaisten ilta salibandyssa – Juhola ja Oksanen maalasivat 3 sekunnin pelin jälkeen

21.01.
2015
13 Kommenttia
4
Liigat
Happee haki tänään vierasvoiton Indiansista. Kuva: Joni Winsten

Happee haki tänään vierasvoiton Indiansista. Kuva: Joni Winsten

Tänään pelattiin miesten Salibandyliigaa kolmen ottelun verran. Tapanilassa Erä kaatoi TPS:n, Indians hävisi kotonaan Happeelle ja Classic nujersi Spiral-hallilla Tampereen derbyssä Kooveen. Otteluihin mahtui jos jonkinlaista tilastomerkintää.

Erä-TPS -ottelussa oli varsinainen salama-alku, sillä Jere Oksanen tälläsi pallon jo kolmen sekunnin jälkeen TPS-maaliin. Erä johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen jo 3-0, mutta TPS-superlupaus Eero Jalon kaksi maalia pitivät pelin tasaisena toisessa erässä. Lopulta Erä kuitenkin vei ottelun nimiinsä lukemin 7-4 (3-0, 1-2, 3-2). Ottelun loppupuolella nähtiin myös iso rangaistus, mallia 5+20, jonka otti Juuso Alin mailansa rikkomisesta.

Tampereen derbyssä nähtiin kuumia tunteita, sillä vielä ottelun jälkeen pressikäytävillä kävi kova tohina ”jälkipelien” muodossa. Itse ottelussa Classic oli Kooveeta parempi lukemin 6-8 (2-4, 3-3, 1-1). Niko Juhola teki ottelussa samanlaisen tempun kuin Oksanen Tapanilassa, sillä hän heilutti Koovee-verkkoa jo kolmen sekunnin jälkeen. Classicin ykköskenttä oli jälleen iskussa ja Sami Johanssonin huima pistevire sai jatkoa. Nuorukainen teki hattutempun ja iski täten myös 100. liigamaalinsa.

Isä-poika -kamppailu Kulmalan perheen meni myös Classicille, eikä pelkästään isä-Jounin Kooveen hävittyä, vaan Markus Kulmalan nakuteltua Classikin kakkosvitjassa teholukemat 2+1. Kooveen paras pistemies oli myös tilastoista tuttu nimi, Eemeli Salin, tehoin 1+3.

Lisää mainitsemisen arvoisia asioita Koovee-Classic -ottelusta olivat Koovee-puolustaja Valtteri Pajusen ensimmäinen liigamaali.

Espoon Otahallissa Happee kävi hakemassa Indiansista selvän 4-10 (1-4, 3-5, 0-1) -vierasvoiton. Happee kuroi eron jo ensimmäisessä erässä, sillä se johti ensimmäisen kolmanneksen jälkeen jo 1-4. Toinen erä oli melkoista hurlumheitä ja 20-minuuttisen aikana nähtiin kahdeksan maalia, joista Indians teki kolme ja Happee viisi. Viimeisessä erässä tilastojen valossa himmailtiin, sillä sen Happee voitti 0-1. Happee onnistui ottelussa laajalla rintamalla, mutta pisteiden valossa oli paras Peter Kotilainen tehoin 1+2. Indiansin pistehai oli Miika Mertaniemi kahdella maalillaan.

Miesten salibandyliiga:
Erä-TPS 7-4
Koovee-Classic 6-8
Indians-Happee 4-10

Edit: Juttua muokattu 21.1. klo 23:05. Jalon maalimäärä korjattu, Happeen paras pistemies korjattu, sekä Juholan 3 sekunnin maali ja Valtteri Pajusen ensimmäinen liigamaali lisätty.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Sählyniilo
21/01/2015
Jalo teki vaan kaks? Yks maali merkittiin väärin.
Naputtaja
21/01/2015
Eki on jalo
Raitapaita
21/01/2015
Saisko siitä Ahon töötistä jonkun näköstä videoo!? Mitä tuomarit touhus?
Timppa
21/01/2015
Pääkallo: Myös Juhola teki Classicille maalin 3-sekunnissa jota ei Anssi Silvokaan hylännyt vaikka veti Taas muuten ihan vihkoon!
SATTUMA
21/01/2015
Eikös tossa koovee-classic pelissä ensimmäinen nyytti helähtäny tilastojen mukaan kans kolmen sekunnin kohdilla?
ööö
21/01/2015
KVn seinässä maalin takana kamera, josta näkee varmasti Juholan tapaus. Pitää vaan liigan pyytää kopio ja tutkia mitä tapahtui ja tapahtuiko jotain. Ollaan senverta aktiivisia oltu tähänkin asti.
PETE
21/01/2015
Erä kaatoi TPS:n Myyrmäessä, ei Tapanilassa. Jalo teki 2 maalia, ei hattutemppua. Kotovaaralla oli 1+0, ei 1+2. Siinä kai ne tärkeimmät.
S. Bandy
21/01/2015
Maalikoosteessa näyttäisi tuo Aho-Juhola tilanne olevan. Tönäisyhän siinä on, mutta kyllä vetää Juholakin niin kuvottavat pyörimiset päälle, että ura jalkapallon parissa on valmis.
S. Bandylle
21/01/2015
Ei kai niin hyvin kannata näytellä ettei enään pelaan pysty?
Voiko Paatelaisen luontoon päästää?
21/01/2015
kyllä toi aho näyttäs olevan kovemman luokan keijo. Pelata osaa hädin tuskin ja sit ajaa porukkaa selkää, juhola plus kulmala yhessä ekan erän maalissa!
S. Bandy
21/01/2015
Tuo Aho painaa nilkkapainojen kanssa varmaan 30kg, eli todella toivon ettei Juhola joudu koskaan isomman kaverin töytäisemäksi, sehän lentäisi hallin seinästä läpi jos Ahokin heittää sitä metrin.
ööö
21/01/2015
Savolainen olisi saanut 5+20+5peliä. Aho ei paljoa jarrutellut eli tahallinen, puujalka. Tasa-arvoa.
S7
22/01/2015
Kulmalan maalissa ainakin kaveri tulee ihan turhaan selkään, kaveri läpi ja pallo on jo maalissa--> noista pitäis muistaa kakkosella niin tajuisivat olla tekemättä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.