Liigat

TPS:n hyökkäysosastolla loukkaantumishuolia – Jokinen palaa kaukaloihin 1,5 vuoden tauon jälkeen

06.01.
2015
0 Kommenttia
6
Liigat
Jere Jokinen on edustuskelpoinen maanantaina 12.1., kun TPS kohtaa Caribiassa Indiansin. Kuva: Anssi Koskinen

Jere Jokinen on edustuskelpoinen maanantaina 12.1., kun TPS kohtaa Caribiassa Indiansin. Kuva: Anssi Koskinen

Jere Jokinen, 30, pukee puolentoista vuoden tauon jälkeen TPS-paidan päälleen. 154 ottelua TPS-paidassa tehoin 107+84=191 pelanneen Jokisen toistaiseksi viimeiset pelit Salibandyliigassa pelattiin kauden 2012-2013 keväällä, jolloin hän kuului pudotuspeleihin yltäneen TPS:n avainpelaajiin.

Kokenut Jokinen on oiva lisä loukkaantumisista kärsineen TPS:n rosteriin. Vaivoja on ollut erityisesti hyökkäyspään pelaajilla. Miikka Sokan kausi päättyi jo harjoituspeleihin ja lisäksi sitkeästi sairastelleet Miikka Läntinen sekä Eetu Leskinen ovat esiintyneet vain kourallisessa liigapelejä. Jobinpostia saatiin myös SSV-ottelussa, kun debyyttikauttaan pelaava Kasper Sundelin väänsi polvensa. Sundelinin sairasloman pituus selviää myöhemmin tällä viikolla.

– Jere on kokenut huippu-urheilija, jolla on pitkä historia TPS-paidassa. Hän on kuulunut tärkeimpien pelaajien joukkoon jo TPS:n divariaikana ja ollut aina takuuvarma suorittaja. Hän tuo meidän hyökkäysosastolle valtavan määrän kokemusta tärkeistä peleistä ja kun ei meillä enää tällä kaudella muunlaisia pelejä ole, tämä on arvokas lisä joukkueelle, Vilander kommentoi TPS:n sivuilla jatkaa:

– Emme odota Jereltä mitään taikatemppuja, vaan hänen tavaramerkkiään esimerkillistä johtajuutta niin harjoituksissa kuin peleissäkin, paaluttaa Vilander.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.