Vantaan Sanomat: Helpotusta vaikeaan hallitilanteeseen – Tikkurilan Tiikereille uusi koti

Tikkurilan Tiikerit muuttavat uuteen kotiin elokuussa. Arkistokuva: Iiro Karesniemi.

Tikkurilan Tiikerit muuttavat uuteen kotiin elokuussa. Arkistokuva: Iiro Karesniemi.
Tikkurilan Tiikerit muuttavat uuteen kotiin elokuussa. Arkistokuva: Iiro Karesniemi.

Tikkurilan Tiikerit on varsin perinteikäs salibandyjoukkue Vantaalta, joka on samalla yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista. Se saa kesäkuussa häädön nykyisestä kotiluolastaan kesäkuussa hallin purkamisen vuoksi. Uusi koti on kuitenkin jo tiedossa.

Vantaan Sanomat uutisoi eilen, että paikkakunnalle rakennetaan uusi salibandyhalli. Halli tulee Auramon entisiin tiloihin, Veromieheen. Halliin on tulossa Tiikereiden hallituksen puheenjohtaja Matti Keräsen mukaan kolme isoa kenttää ja ainakin yksi sählykenttä. Myös toinen sählykenttä ja sulkapallokenttä on suunnitteilla.

Hallin on määrä avata ovensa 1.8.2015 ja se tuo Tikkurilan alueen salibandyharrastajille yhden ison salibandykentän lisää. Tästä on mielissään myös tiikereiden seurajohto.

– Tämä on kuin lottovoitto, sillä se mahdollistaa seuran kehittämisen. Tiikeri-areena on käynyt pieneksi, Tiikereiden toiminnanjohtaja Kokljuschkin toteaa Vantaan Sanomien artikkelissa.

– Jos meillä viisi vuotta sitten olisi ollut neljä isoa kenttää, meillä olisi nyt 50-100 prosenttia nykyistä enemmän jäseniä, seuran hallituksen puheenjohtaja Keränen komppaa samaisessa jutussa.

Tiikereillä on 676 lisenssiä, mikä tekee siitä Suomen seitsemänneksi suurimman seuran. Kolme vuotta sitten seuralla oli 200 lisenssipelaajaa enemmän ja se oli valtakunnan toiseksi suurin salibandyorganisaatio.

Vantaan Sanomien artikkeliin aiheesta pääset tästä.

2 comments

  1. Näitä lisää! Tarvetta ois kunnon kentille monilla paikkakunnilla. Saa olla ylpeä omasta lajistaan, lajin vetovoima niin kova, että maksullisia halleja nousee sinne tänne! Tiikeri areena oli kyllä aikansa elänyt joten onhan toi uusi aivan loistova juttu koko vantaalaiselle salibandylle…

  2. Onko tämä Tikkurilan Tiikereiden hallihanke Auramon vanhoihin tiloihin edennyt?