Liigat

Video: Erä–Classic kaikki maalit – Jolma ratkaisi, Arolta huima esityö

28.01.
2015
13 Kommenttia
7
Liigat
Mikko Jolma tuuletti railakkaasti tekemäänsä 3–2-osumaa, joka syntyi ajassa 57.55. Kuva: Juhani Järvenpää

Mikko Jolma tuuletti railakkaasti tekemäänsä 3–2-osumaa, joka syntyi ajassa 57.55. Kuva: Juhani Järvenpää

Tapanilan Erä voitti keskiviikkona miesten Salibandyliigassa Classicin niukasti lukemin 3–2. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kamppailun sankariksi nousi Divarin Erä Akatemista kesken kauden ”ylös nostettu” Mikko Jolma, joka pääsi tuikkaamaan voittomaalin pari minuuttia ennen päätösummeria. Mainion esityön maaliin tarjoili Classic-pakki Mika Savolaista puijannut Tommi Aro.

Voiton myötä Erä vahvisti asemiaan pudotuspeliviivan tuntumassa nousten OLS:n ohi seitsemänneksi.

Erän ja Classicin ottelua seurasi Vantaan Energia Areenalla 1123 katsojaa.

Linkkejä:
Ottelun tilastot
Juhani Järvenpään kuvat ottelusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Seuraaja
28/01/2015
Konkari Savolaista vietiin nyt kun sitä kuuluisaa ämpäriä!
Hyvä Erä, loistava voitto ja hieno yleisömäärä.
Säbäfani
28/01/2015
Jes! Hienoa Erä, hyvä salibandy, hienoa!
S7
28/01/2015
Sieltä se Erä nousee, kuten veikkasin jo pitkä aika sitten! Vaarallinen vastustaja kellekään plaijareissa. Vaikean syksyn kukistaminen antaa varmasti uskoa jengille. Ja etenkin kun Aro ja Lehtinen on palanneet takalinjoille...
stadi50
29/01/2015
vai katsojia 1123 toinen pääty kokonaan pois toisessa muutama eikä sivullakaan montaa näkynyt mutta onhan se hienoa olla jossakin tilastossa korkealla.
Steissi
29/01/2015
Valmentajilla kumma tapa, sanotaan että ei selitellä poissaoloilla mutta sitten kerrotaan että kärkisentteri pois ekan erän jälkeen. Mikäli joukkue kaatuu yhteen mieheen, se erittäin huonosti rakennettu, niin kuin classic on (esim. ruotsalaiset ja muut kauden hankinnat). Rantala, vika on silloin valmentajassa. Toisaalta on varmaan aika veemäistä valmentaa kahden vahvan vaikuttajan silmäparien alla (Peltola, Nykky).
Säbänderus
29/01/2015
Niin vietiin Savolaista cup-finaalissakin.
Ratkaisuhetkillä herra oli tatamin kulmassa aina kun omissa kolisi.

Toki oli oivaltava mediatempaus Classicilta ( = Peltola ) hyödyntää Cupin mediahuomio Nykyn palkkaamisella.
Mutta toisaalta.
Haastattelun aikana vedettiin mattoa alta tämän kauden valmentajalta ( "Nykky tuo johtajuutta" ), kesken tärkeimmän, eli liigan loppukauden.

Stessin viime lause liteyttää olennaisen.
Säbänderus
29/01/2015
Stessin viime lause liteyttää olennaisen.

Latojan huom. Steissin viime lause kiteyttää olennaisen.
Tiebreak
29/01/2015
Steissillä on perää siinä, että kyseisen seuran toimintaympäristössä on haasteita. Mutta niin on varmasti jokaisessa seurassa, ja C:ssä ne ovat eri asioita kuin jossain toisessa. Samoin uskoisin että jokainen joukkue olisi hankaluuksissa ykköhyökkääjän menetyksestä (Vänä) ja jos vielä ykkössena lähtee pelistä, on palikat sekaisin jo suhteellisen paljon verrattuna siihen miten kauteen on esim valmistauduttu. Tämä ei tietenkään poista sitä, että taustalla pitäisi kehittää peliä ja joukkuetta paljon laajemmin, ettei vastaavat tuntuisi niin paljon. Mutta niin vaan esim SPV ilman Väänästä ja SSV Forstenin jälkeen ovat uudessa, haasteellisemmassa tilanteessa. Jossain pienemmässä, kokemattomammassa joukkueessa avainpelaajien poissaolo näkyy vielä selvemmin, mutta eihän niillä silti tosiaan haluta selitellä. Ja kuitenkin tuodaan ainakin kysyttäessä esiin ..
imho
29/01/2015
Onko tuo niin huima esityö, jos kiertää pujottelukepin avoimella kentällä. Erikoista on, ettei Savolainen ehtinyt virittää minkäänlaista taklausta tilanteessa?
örkki
29/01/2015
Mutta hei huomasitteko Classicin ekan maalintekijän? Jesper Thorberg pyssytti kauen ekan pörsän, alakaa lämmetä kevättä kohti!!
tieto
29/01/2015
Perjantaina soi kellot Rantalalle jos tulee tappio,onhan nykky jo vapaana :D
Säbänderus
29/01/2015
Tieto. Kuules ny.
Höpönhöpö.

Jos vähääkään olet urheilua seurannut, niin ratkaisupelin (CUP-finaali) hävinnyt joukkue häviää AINA seuraavan pelin.
S7
30/01/2015
Katsomopaikkoja tuolla 3500/2600(koko/istuma), joten onhan toi nykykatsojamäärille isohalli. Jos oltais ruotsissa, niin kaikki halukkaat ei mahtuisi sisään:-). Duunia on edessä, jotta tommoiset hallit täyttyy, pikkasen eri asia kuin täyttää mosan koirankoppi!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.