Liigat

Video: Nokian KrP-Erä kaikki maalit – tappio murensi Nokian playoff-haaveita

26.01.
2015
5 Kommenttia
4
Liigat
Erän Lauri Kapanen keräsi maanantaina tehot 1+3. Kuva: Topi Naskali

Erän Lauri Kapanen keräsi maanantaina tehot 1+3. Kuva: Topi Naskali

Salibandyliigassa pelattiin maanantaina yksi ottelu, jossa kahdeksantena oleva Tapanilan Erä kaatoi vieraissa Nokian KrP:n 7-4. Erä piti yllä mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan kun taas kuusi pistettä viivan takana kymmenentenä olevan KrP:n oljenkorsi oheni.

Tänään Nokian KrP johti ottelua kolmesti, mutta Tapanilan Erä toikkui mukana ja iski toisen erätauon molemmin puolin tärkeitä maaleja. Toisen erän loppuun Tuomas Iiskola tasoitti ylivoimalla lukemiksi 3-3, ja kolmannen alkuun Mikko Jolman ja Tuure Ailion osumat siirsivät vieraat kahden maalin johtoon. Kalle Keskitalo kavensi vielä, mutta ottelun lopussa KrP otti pahaan paikkaan kaksi jäähyä ja tehot 1+3 latonut Lauri Kapanen sekä Tuomas Iiskola saivat kaunistella lukemia Nokian tyhjään verkkoon.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
S. Bandy
26/01/2015
Hiukan on koosteen laadussa eroa siihen mitä tuosta hallista normaalisti tuotetaan.
Tapa
27/01/2015
Miksi KrP ei kuvaa omia koosteitaan samasta paikasta kuin missä tänään kamera? Tai voisiko jatkossa kuvata?

Maalivahtien kannalta nämä koosteet ovat aika armottomia, kun ei niitä pelin hyviä hetkiä juuri näy. Miten Nieminen tänään pelasi? Miten on pelannut ylipäätään sen jälkeen kun Noksuun tuli?
S7
27/01/2015
Oli kyllä parempi kuvakulma kuin se lasin läpi kuvattu! Jos oikein kattelin, niin sieltä lasin läpi kuvattiin totakin peliä...
palstalainen
27/01/2015
Missähän tuolla ne 374 katsojaa on? Vielä mielenkiintoisempaa on se, että KrP:n yleisökeskiarvo on 460 ja kaikissa koosteissa hallissa näyttää olevan juuri tuon verran väkeä.
JP
27/01/2015
Oikee vastaus on, että ei missään. Kun yleisömäärät on aina tapetilla, niin hassulta tuntuu tuo miten mielikuvituksellisia lukemia näihin aina ilmoitetaan, eikä ketään tunnu edes kiinnostavan.

Olisko tuossa oikeasti säbäjournoille jutun juurta? Yhteyttä seuroihin ja kyselyä miten luvut lasketaan? Hieman tutkimusta paljonko katsojia on oikeasti paikalla vs ilmoitetut? Ei varmaankaan olisi pahitteeksi, sama kysymys liipannee lajia kuin lajia suomessa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.