Erän Lauri Kapanen keräsi maanantaina tehot 1+3. Kuva: Topi Naskali

Salibandyliigassa pelattiin maanantaina yksi ottelu, jossa kahdeksantena oleva Tapanilan Erä kaatoi vieraissa Nokian KrP:n 7-4. Erä piti yllä mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan kun taas kuusi pistettä viivan takana kymmenentenä olevan KrP:n oljenkorsi oheni.

Tänään Nokian KrP johti ottelua kolmesti, mutta Tapanilan Erä toikkui mukana ja iski toisen erätauon molemmin puolin tärkeitä maaleja. Toisen erän loppuun Tuomas Iiskola tasoitti ylivoimalla lukemiksi 3-3, ja kolmannen alkuun Mikko Jolman ja Tuure Ailion osumat siirsivät vieraat kahden maalin johtoon. Kalle Keskitalo kavensi vielä, mutta ottelun lopussa KrP otti pahaan paikkaan kaksi jäähyä ja tehot 1+3 latonut Lauri Kapanen sekä Tuomas Iiskola saivat kaunistella lukemia Nokian tyhjään verkkoon.