Videot

Video: Erä-SPV maalikooste – SPV:n luovat vaparit ja Erän onnekas tasoitusmaali

03.01.
2015
0 Kommenttia
2
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

SPV haki kaksi pistettä tänään Vantaan Energia Areenalta ja kaatoi Tapanilan Erän jatkoajalla lukemin 5-4 ja.(0-1,0-0,4-3,0-1). Vieraiden Ville Kuusela ja Mikko Kohonen iskivät tehot 1+1 mieheen. Kotijoukkueen Jere Oksanen teki maalin ja syötti kaksi. Tuomas Iiskola teki kaksi maalia, joista varsinkin ajassa 59.53 syntynyt tasoitusmaali oli hyvin onnekas.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.