Liigat

Video: Happee – SPV kaikki maalit – Mannisen rankkari, Hakosen jälkipeli ja Lavosen läpsäisy

12.01.
2015
11 Kommenttia
5
Liigat
Jami Manninen upotti nätin rangaistuslaukauksen SPV:n Julius Kivimäen selän taakse. Kuva: Esa Jokinen.

Jami Manninen upotti nätin rangaistuslaukauksen SPV:n Julius Kivimäen selän taakse. Kuva: Esa Jokinen.

Happee isännöi SPV:tä miesten Salibandyliigan kamppailussa sunnuntai-iltana ja voitti ottelun niukasti lukemin 5-4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Tunteet kävivät ottelussa kuumana ja videolla näkyykin maalien lisäksi muun muassa Petri Hakosen erikoinen jälkipelitilanne, Jari Hankkion korkea maila, Lauri Lavosen kevyt läpsäys Tuukka Kivirannan naamaan ja Sami Kosken telominen SPV:n penkin tuntumaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Timppa
12/01/2015
Kiviranta ja Koski on kyllä pellejä! Pihalle ukot noista filmeistä täytyisi laittaa. Samalla hametyylillä pelanneet koko uransa. Naurettavaa ja vielä valmentajakin samaa kansaa!
Mielensäpahoittaja II
12/01/2015
Ja Tikka kans samaa sarjaa, vai onko mielestäsi "normaali" reaktio kun maila kopahtaa vähän otikkoon?

En henkilökohtaisesti muuten pidä tuosta Kosken peittoasennosta joka näkyy oikein hidastuksessa (ei maalia, mut pallo kimpoilee ylärimaan)... Jos veto osuu vastaavalla tavalla peittävän pelaajan käteen; ostaisin jäähyn kädellä pelaamisesta, sillä eihän tuo mikään normaali peliasento enään ole.
Niilo
12/01/2015
Vaikea matsi tuomittavaksi, mutta silti aika heikko esitys tuomareilta. Tuli kättä tai mailaa naamaan aika monta kertaa tuossa matsissa, ja näistä tuomittiin kokonaiset nolla jäähyä. Ei uskaltanu tuomarit "ratkaista" matsia...
Niilo
12/01/2015
Ja Hakoselle sais antaa jälkikäteen ottelun pelikiellon tuosta hölmöilystä.
MIELENSÄPAHOITTAJA II:LLE
12/01/2015
Eiköhän se Tikan reaktio ihan normaali ollut. Sen verran verta vaikutti tulevan,
Video
12/01/2015
Pointsit Happeen videoeditoijalle. Fiksusti jättänyt pois videolta tilanteet, joista olisi voinut tulla Happeelle sanomista, esim. Kotovaaran poikittainen Kivilehdon niskaan, Kotilaisen huitominen Urmaksen naamaan (vastaava kuin Tikan tilanne, mutta toisinpäin), Hynysen kostoyritys Heikkisen ajon jälkitilanteessa jne. Jos vertaa Laxin 5 min jäähyyn, niin tuossa pelissä oli vastaavia tilanteita toistakymmentä puolin ja toisin. Kertoo hieman myös tämänhetkisestä tuomaroinnista kun säännöt arvotaan joka ottelussa (ja joskus erätauoilla) uudestaan. Muuten hyvä matsi ja parempi voitti.
Helsinki
12/01/2015
Samaa mieltä VIDEOn kanssa, tosin ei yllätä. Selostajatkin näkevät (jossain määrin ymmärrettävästi) tilanteet kovin yksipuolisesti. Vertaa esim. tilanteita jossa maalivahtia lyödään näpeille.. Happeen pelaajan lyödessä sormille "tilanne vain pelattiin loppuun", kun taas toisessa päässä lyönnit maalivahdin sormille nähtiin typeränä sormille lyöntinä.. Tämä yhtenä esimerkkinä monista. Hieman jopa ärsyttävällä tavalla happeen selostajat tilanteet aina omiensa eduksi kääntävät. Vaikeahan se on pelejä objektiivisesti selostaa, mutta vähän edes vois koittaa tsempata. Ja vähän vois miettiä tota rottamaiseksi haukkumistakin, kun on kuitenkin ihan valtakunnallinen lähetys eikä pelkkä happeen oma hirviTV.
videolle
12/01/2015
Kyllä jos vertaa spvn tuottamiin videointeihin. Selostus ja kommentointi täysin puolueettomia vaikka yleensä ovat spv miehiä.
rronb
13/01/2015
Seinäjoen Pyhiinvaeltajista on kerennyt vuosien saatossa tulemaan kaiken ällöttävyytensä lisäksi melkoisia filmaajia. Puolivälierissä lauluun tänä(kin) vuonna.
Rronb:lle
13/01/2015
Ai senkin voi tietää jo tammikuussa? Ja perusteluna pelkästään se että sun mielestä pari pelaajaa filmaa? No joo, ei kait siinä.
S7
13/01/2015
Eikös se nyt kuitenkin ole niin, että kaikki liigamatsit videoidaan kokonaan, joten kait ne rottailut sieltä löytyy? Tuskin vaan kukaan niitä lähtee kaivamaan. Hakoselle ois voinut jäähyn antaa. Ja tosiaan Laxin femmaan verrattuna tuolla oli vaikka sun mitä... Mutta joo kait eri peli ja eri säännöt:-D. Teatteri on näyttänyt tulleen osaksi säbää...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.