Video: Koovee rynni tasoihin ja voitti jatkoajalla – Laxin 5 minuutin jäähy puhutti

Kuva: Kuvakaappaus

Kuva: Kuvakaappaus
Kuva: Kuvakaappaus

Koovee kaatoi tänään SSV:n kotikentällään miesten Salibandyliigan ottelussa lukemin 9-8 ja. SSV johti ottelua lähes aivan viimeisille minuuteille asti, kunnes Koovee tasoitti ylivoimalla ajassa 58.46.

Tämän jälkeen Mikael Laxille vihellettiin vielä 5 minuutin jäähy ajassa 59.34. Koovee käytti lopulta myös tuon ylivoiman hyväkseen ja Mikko Immonen teki voittomaalin ajassa 60.59. Laxin tekemä rike näkyy yllä olevalla koosteella. Tuomio herätti jonkin verran porua ainakin sosiaalisessa mediassa ottelun aikana.

17 comments

  1. Ylisiurunen kyllä lähti helposti, ja taisi pystyä vielä tuulettamaan jatkoaikamaalia. Tuomarit olleet alkuvuodesta pahin floppi kaikkialla.

  2. Kyllä tuo ainakin kakkosen paikka on. Kooveelle tulossa vapari ja Ylisiurunen tahtoo antaa sen nopeasti. Lax menee aivan turhaan tökkimään selästä vihellyksen jälkeen, ihan sama filmasiko Ylisiurunen vai ei.

  3. Paikalla olleena pakko sano tuosta tuomaroinnista, että kaksi ensimmäistä erää vihelsivät täysin SSV:n pussiin ja ottelun loppuhetket Kooveen pussiin. Ihan itse Koovee tuon huikean kirin kuitenkin järjesti, tuomarit sitä eivät tehneet. Harmi kun yksi tilanne vie huomion huikeasta ottelusta. Mahtava tunnelma oli Spiralilla, tätä lisää. Hienoa Koovee!!!

  4. Unohtui tuosta edellisestä, että kun kävin katselemassa tuon ottelun jälkeisen lehdistötilaisuuden, niin eipä SSV:n valmentaja siinä tuota tilannetta itkenyt. Tuon voin käydä Kooveen YouTube-kanavalta katselemassa ja kuuntelemassa.

  5. Ei oo vuosiin kuulunu SSV:n valmennuksen tapoihin itkeä jotain yksittäisiä tuomioita.

  6. SSV:n fanit näyttävät onneksi hoitavan senkin puolen ainakin sosiaalisessa mediassa.

  7. Kukaan ei voi kiistää etteikö Lax antanut mahdollisuutta jäähyyn tuossa..alakare kuumenee juuri näistä ja nauraa vaan. Tod näk viheltää finaalit

  8. En ota kantaa Laxin jäähyyn mutta voisiko joku kertoa minulle mitä ihmettä se musta pelaaja oli siinä tilanteessa oikein tekemässä? Menossa nykimään maalivahtia paidasta? Ei oikein auennut mulle…

  9. SIlvio B:lle: Musta on ko. tilanteessa menossa hakemaan palloa maalivahdilta, antaakseen nopeasti joukkueelleen tuomitun lähivaparin. Maalivahtihan lähtee viemään palloa kädessään poispäin (mennessään urputtamaan maalin takana olevalle tuomarille). Tästä ei ollut paikan päällä varmaan kellään epäselvyyttä. Ja näkyy se minusta videollakin hyvin.

    Laxia oli ymmärtääkseni jo selvästi varoitettu jälkipelistä, joten ei kai siitä voinut olla jotakin jäähyä antamatta.

  10. Iihan fudis tulee mieleen –> siellä sentään noista annetaan sukeltajille korttia:-D. Joo ja onhan tossa mahis viheltää, mutta videon perusteella vitsi koko tilanne… Hieno nousu kooveelta, joten turhaa tarttua tommoiseen tilanteeseen!

  11. Lax anto ihan itse tilaisuuden tuomarille viheltää. Pelin ollessa poikki ihan oikee tuomio.

  12. Joo kyllä dumareille virheitä sattuu ja kakkonen olisi ollut varmaan se oikeampi tuomio? toisaalta sekin olisi riittännyt tuomaan voiton KVeen leiriin.Itse pelistä sen verran että yhden kentän hyllytys ja ”nuorisokentän”kasaaminen käänsi pelin suunnan KVlle.Nää nuoret hoiti tasaviisikoin osuutensa puhtaasti 4-0 ja tähdet hoitivat oman hommansa tyylikkäästi eli ylivoimatilanteet.

  13. Tost ois pitäny antaa kakkonen tolle paikalliselle robbenille ! Kannattais varmaan harjotella tasapainoa säälittävä vässykkä