Divarit

Video: LaSB-Steelers maalikooste – Kainulaisen pyörähdysmaali sytytti ennätysyleisön

07.01.
2015
6 Kommenttia
14
Divarit
Divarin pörssikärki Ville Lastikka yrittää kuvassa ujuttaa maalia rankkarista. Ei maalia tällä kertaa. Kuva: Mika Virtanen

Divarin pörssikärki Ville Lastikka yrittää kuvassa ujuttaa maalia rankkarista. Ei maalia tällä kertaa. Kuva: Antti Jääskeläinen

Sunnuntaina pelattiin LaSB:n isännöimä Divariottelu, jossa vastaan asettui Hämeenlinnan Steelers. Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Lahden suurhallissa, jonne saapui paikalle kaikkiaan 1335 katsojaa. Lukema on uusi miesten Divarin kaikkien aikojen katsojaennätys. Edellinen ennätys oli 1000 katsojaa syyskierroksen ottelusta Steelers-LaSB.

Itse ottelu oli myös kotijoukkueen kannalta jättipotti ja se vei sarjakärjeltä pisteet maalein 6-4 (3-2,2-1,1-1). Kotijoukkueen onnistujiin lukeutuivat eritoten kolme maalia tarjoillut Tino Nivala sekä kahdesti verkkoa pöllyttänyt Rasmus Kainulainen, jonka ensimmäinen maali oli varsin komeaa katseltavaa.

Alkukaudesta nihkeästi esiintynyt Sami Saarinen näpäytti arvostelijoita ja iski kolme maalia Steelersille, joka ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt voittoon saakka.

LaSB nousi voiton myötä sarjakakkoseksi ja katkaisi samalla Steelersin seitsemän ottelun pituiseksi venyneen voittoputken. Tappio oli Steelersille vasta kauden kolmas ja se johtaa sarjaa viiden pisteen erolla seuraavaan.

Mika Virtasen ottelukuvat
LaSB:n otteluraportti

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
jorma
07/01/2015
Hieno tapahtuma, mutta helevettiin nuo läpystimet katsomosta.
Junnu#8
07/01/2015
Täysin sammaa mieltä. Nuo lärpyttimet ovat urheilukatsomoiden syöpä. Ne pitäisi kieltää jokaisessa urheilu tapahtumassa. Tunnelma pittää tulla ihmisistä ketä on ottelussa. Surullista oli havaita nuita jopa Bundesliga ottelussa.
Jatkuvasti kyljellään
08/01/2015
Kuka toi Steelersin veska on? Miks se vaan makoilee?
S7
08/01/2015
Ja paskat on, noi lärpyttimet on just parasta!! Pitäiskö sulta kieltää meneminen tapahtumiin mieluummin;-)
Huuhaa
10/01/2015
Steelersin maalissa on Särkänniemen hylje...
juippi
10/01/2015
Hieno tapahtuma hyvää pr säbälle. Paikallispeli sytyttää.
Hienoa huomata maalikoosteita verrataessa viime vuoteen . Rasmus "takatukka " Kainulainen illasta toiseen pääse plus/ miinus tilastossa plussan puolelle. Tainnut oppia pikkuisen myös puolustuksen saloja.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.