Video: Loviisan Tor-PSS kaikki maalit – Savukoski niputti koko PSS-puolustuksen komealla soololla

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Loviisan Tor ei antanyt armoa PSS:lla keskiviikon ainoassa Divarin ottelussa. Tor voitti lopulta lukemin 12-4. Kotijoukkueen tehokkaimpana hääri kovaan vireeseen yltynyt Tuomas Savukoski pistein 3+1. Savukosken viimeistelemä 11-3-osuma oli yksi kauden hienoimmista maaleista.

9 comments

  1. Aika koomista peliä poijjilla, mutta justiinsa siksi tuo d1vari onki ihan miellyttävvää katottavvaa. Hyviä pellaajia täynnä tuo Loviisa, molarista taas voi olla montaa mieltä. Missä Peik Salminen on?

  2. Kommenttisi koko laajuudessaan paljastaa ettet oo montaa, jos ensimmäistäkään, peliä katsonut paikanpäällä saatika kokonaisuudessaan…….

  3. No kato nyt hyvä mies tuo Savukosken maali ja sitä seuraava ja siitä seuraava maali 😀 koomista on! Kyllä tuossa tiimissä on hyviä pelureita vai eikö?

  4. Vaan oli hyvää peliä junnuilta, on kuin olisi kevät tullut koko joukkueeseen lisääntyneen miehistön myötä. Arnkil, Lindblom ja Pelto pelaavat kuin aikamiehet, ja aika hyvin veti Flinck´in. Ja jos ne loputkin uudet ”kukkakepit” ovat samaa kaliiberia kuin Miko Jussila, niin hyvälle näyttää, hieno peli Mikolta.

    Otsikkoon täsmennys että oikeammin Savu niputti koko Porvoon kentällisen, tilannehan läksi syötöstä oman maalin takaa. On se kyllä aika äijä se Savu!

    Peik on loukissa.

  5. No enpä ole sitä kieltänykkää.potentiaalia jengissä on hurjana, peli ollut vaan tosi ailahtelevaa pari viime vuotta mitä on kerennyt tästä Porvoon nurkilta käydä seurailemassa.Loviisan viihdearvo on aina ollut omiaan,jo liigassakin.Turha on molaria läpsiä,jos Loviisan vahdilla prossat on yli kasikympissä-jo aika huikea suoritus.
    Sääli kyllä kun pss vasta häntäkahinoissa

  6. Täällä Loviisaa vaan hehkutetaan. Entinen liigaporukka ja hyvä jos Divarissa pärjäävät.. hohhoijaa. Toivotaan nyt, että pleijjareihin pääsisivät 🙂

  7. Täällä puhutaanki potentiaalista.enemmän duunii,omistautumista+läsnäoloa peleissä,asennetarkistuksia…avot!